Új ellenfeleket kapott hétvégére Glover Teixeira és Cory Sandhagen, de egy újabb meccs kiesett!
MMA

Új ellenfeleket kapott hétvégére Glover Teixeira és Cory Sandhagen, de egy újabb meccs kiesett!


Néhány napja számoltunk be arról, hogy sem John Linker, sem Ion Cutelaba nem fog harcolni az év első UFC gáláján Brooklynban.

Jaj de jó! John Lineker és Ion Cutelaba is kiestek a jövő heti UFC gáláról, sérülés miatt!


Linekernek a bordája tört el, Cutelaba sérülése tisztázatlan, szerencsére a UFC tudott vészmegoldást produkálni Dana White Contender Series sorozatából és a Combate szervezetből

Glover Teixeira új ellenfele az alapból középsúlyú Karl Roberson lesz majd, ő a Contender Series által került a UFC-be.

Jack Marshman ellen harcolt utoljára, ott győzni tudott, előtte viszont kikapott egyszer, egy súlycsoporttal feljebb kell lépnie.

Cory Sandhagen a 25 éves Mario Bautistát kapja, a srác igazi befejezőgép amatőrben és profiként is vannak fojtás, illetve KO győzelmei.

Az LFA szervezetnél volt tavaly év elején, átkerült a Combate-hez, majd most a UFC-be.

A bibi csak annyi, hogy két megoldás lett, de egy harmadikra is szükség lehet, Randy Brown állítása szerint egészséges, a UFC emberei vélték úgy, hogy nem kellene harcolnia.

Bizonyos, hogy túl magas súllyal érkezett meg egy héttel a gála helyszínére, nem akarták, hogy a halálba fogyassza magát. Így a gála első meccse megváltozott, de csak pár órára.

Chance Rencountre elvileg megkapta magának Dwight Grant-et, viszont őt meg New York Állam Atlétikai Szövetsége nem engedi oktagonba lépni, valamiféle szemekkel kapcsolatos dolog miatt. Lehetséges, hogy lézeres szemműtétje volt, emlékszem, korábban volt már ebből ügy.

Rencountre most pár nap alatt elvileg már harmadik ellenfelére vár, aki egy Kyle Stewart nevű arc lehet az LFA szervezetből.

Egyébként, jól megcsinálta magának a levest a UFC, ugyanis ha végignézünk a kártyán, még három másik meccs is komoly veszélyben lehet.

Donald Cerrone és Yancy Medeiros is most térnének vissza könnyűsúlyba váltóból, tavaly egymás ellen is harcoltak 170 fontban, de mindketten fogyasztási gondos 155 fontosok.

Aztán Henry Cejudo bármennyire is bemér mostanában minden dráma nélkül, mindig köztudott volt. hogy a 125 font neki sem a legkönnyebb feladat. Aki pedig követi T.J. Dillashaw levedlését 125 fontba, láthatja, hogy a kígyó lassan úgy fest, mint Trevor Reznik a ”The Machinist” című zseniális alkotásban.

Mekkora blama volna 9 meccsel összecsapással debütálni az ESPN-en úgy, hogy még a címmeccs elmarad?


Szólj hozzá