Jaj de jó! John Lineker és Ion Cutelaba is kiestek a jövő heti UFC gáláról, sérülés miatt!
MMA

Jaj de jó! John Lineker és Ion Cutelaba is kiestek a jövő heti UFC gáláról, sérülés miatt!


Nagy valószínűséggel csak 11 meccset láthatunk az év első gáláján.

A UFC bemutatkozása az ESPN képernyőin soványabbra sikeredhet a vártnál. Az eredetileg 13 meccsel tervezett Brooklynban tartandó gáláról ugyanis két harc esett ki, ugyanaznap.

John Linker szereplése már alapból egy ingovány volt, hiszen az elmaradó UFC 233-ról került ide, ahonnan ugye Dominick Cruz kiesett ellene így elvileg Thomas Almeida ellen lépett volna oktagonba, jövő héten.

Viszont az a harc sem valósult meg, így a szervezet összeboronálta Cory Sandhagennel, aki ellen hihetetlen módon pont Almeida volt emlegetve eleinte, erre a gálára!

A nagy katyvasznak sajnos túlságosan egyszerű és szomorú vége lett, John Lineker ugyanis tegnap megsérült, nem tud kiállni harmatsúlyú összecsapására, a rendkívüli tehetségként számon tartott Sandhagen ellen.

Viszont ahogy az lenni szokott, a baj csőstül jön, ugyanis a moldáv Ion Cutelaba sem tud kiállni félnehézsúlyban Glover Teixeira ellen.

A UFC elvileg próbál helyetteseket keresni mindkét harcosnak, de 8 nappal egy gála előtt ez egy elég meredek hegynek ígérkezik.

Az ESPN is zavarban lehet, ugyanis az elég sokat kritizált ültető/főkártya előzetes elosztást most korrigálhatnák azzal, hogy felteszik Donald Cerrone meccsét a TV-s gálára, mely Cowboy visszatérése lesz ugye könnyűsúlyba, Alex Hernandez ellen.

A gála jelenlegi összeállítása a következő:

Henry Cejudo  vs.  T.J. Dillashaw 125 lbs
Greg Hardy  vs.  Allen Crowder 265 lbs
Gregor Gillespie  vs.  Yancy Medeiros 155 lbs
Joseph Benavidez  vs.  Dustin Ortiz 125 lbs
Paige VanZant  vs.  Rachael Ostovich 125 lbs
Donald Cerrone  vs.  A. Hernandez 155 lbs
Joanne Calderwood  vs.  Ariane Lipski 125 lbs
Alonzo Menifield  vs.  Vinicius Alves 205 lbs
Dennis Bermudez  vs.  Te Edwards 155 lbs
Belal Muhammad  vs.  Geoff Neal 170 lbs
Randy Brown  vs.  Chance Rencountre 170 lbs

Ugye van még rajtam kívül olyan, aki esetleg számol azzal a lehetséges katasztrófával, hogy T.J. nem tud bemérni Cejudo ellen?


Szólj hozzá