Tony Ferguson-t nem nyűgözte le Khabib 'lusta, egydimenziós' bunyója
MMA

Tony Ferguson-t nem nyűgözte le Khabib 'lusta, egydimenziós' bunyója


Khabib Nurmagomedov (nem Habib!) azt tette a UFC 242-n, amit tenni szokott, ami már ezerszer bevált neki, és amire eddig senkinek sem volt ellenszere. A harmadikban lefojtotta Dustin Poiriert, az ideiglenes bajnokot, majd egyből Dana White ölébe ugrott örömében a ketrec tetejéről, hatalmas a kontrasztot produkált szándékosan az előző meccséhez képest.

A következő Tony Ferguson a sorban, akinek megvolt a véleménye a címvédésről:

“Lusta, egydimenziós" – kezdte jellemezni El Cucuy a dagesztánit. "Nem akarom bántani, nagy volt rajta a nyomás, amit áttett Dustinra, akinek nem volt erre válasza. Amikor látom, hogy valaki a ketrecnek szorít egy másikat, és alig csinál valamit, azzal megölik a show-t. Amikor Danny Castillo-val bunyóztam, ő ugyanezt csinálta. Érdekes, ahogy Khabib bunyózik, de számomra unalmas, lusta bunyó. Számos alkalommal felkészültem ellene. Jó bunyós, de tudom, hogy törjem fel a kódját.”

Tony azt is elmondta Ariel Helwaninak, hogy mit csinálna másképp, mint Dustin.

"Khabib nagyon jó birkózó. Poirier jó bunyós, de nekem sokkal több tapasztalatom van birkózásban, mint neki. Őt sem akarom bántani, nagyon jól küzdött, de az én stílusom picit más. Persze, nem mindig működik, de szerintem az én stílusom az, amivel túl lehet járni Khabib eszén."


Szólj hozzá