Dana White: Tony Ferguson a következő, ha lemondja, valószínűleg jön a Khabib vs. Conor 2
MMA

Dana White: Tony Ferguson a következő, ha lemondja, valószínűleg jön a Khabib vs. Conor 2


Conor McGregor szinte azonnal kihívta Khabib Nurmagomedov-ot (és nem Habib!), miután a dagesztáni legyőzte Dustin Poirier-t.Azonban az elsőség – a UFC elnöke szerint – Tony Fergusont illeti, akit már négyszer megpróbáltak összehozni Khabibbal, de ilyen-olyan bökkenők miatt (Tony sérülése, Khabib rosszullett a meccs előtti mérlegelésen, stb.) ez nem jött össze.

Most van rá a legjobb alkalom, hiszen Ferguson 12 mérkőzéses nyereségszériában van, sokkal többet bunyózott az elmúlt 3 évben, mint az ír, és már jóval a UFC 242 előtt kihívta a mérkőzés győztesét.

White így látja a szitut:

“Igen, Tony a következő. Persze csak akkor, ha ő is elfogadja a bunyót. Majd meglátjuk, akarja-e, és azt is, hogy Khabib mikorra tud felkészülni ellene."

Nem hiszem, hogy ötödjére sem jönne össze a dolog, főleg nem azért, mert Tony megrémülne a kihívástól, de erre is van pót-forgatókönyv:

“Ha Tony Ferguson bármilyen okból kifolyólag nem tudja vállalni a meccset, akkor szerintem logikus lenne összehozni a visszavágót Conorral. Conor nagyon akarja ezt a meccset, és biztosra veszem, hogy a rajongók is" – fogalmazott a UFC főnöke.

"Notorious" elég simán kikapott Khabibtól, Dustin Poirier sokkal jobban meg tudta nehezíteni a dolgát az orosznak. Állítólag már bunyózott volna idén, de az év elején egy edzésen eltörte a kezét, ezért nem bunyózhatott, bármennyire is akart. Elmondása szerint ez év végére fel tudna épülni, de meglehet, hogy Khabib túl nagy falat lenne neki a visszatérésekor.

Ahogy Dana fogalmazott;

"Majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok."

 


Szólj hozzá