Nos akkor kedves gyerekek, lássuk mi és mi nem történt, Conor McGregor kopogását követően.

Nos akkor kedves gyerekek, lássuk mi és mi nem történt, Conor McGregor kopogását követően.


Az egész balhé közepe volt az, hogy az írt megint mindenki szentté avatta, mert senki ellen sem szeretne vádat emeltetni.

De mi joga lett volna hozzá?

Ugorjunk a meccs végére, Khabib Nurmagomedov ráteszi az ír nyakára a neck cranket, talán egyetlen másodperccel később engedi el, mint ahogy Herb Dean akarná, de ki hibáztathatná ezért?

Heteken hónapokon állta a sarat amelyet Conor McGregor dobált rá.

Legyen az vallás, család, az, hogy az apja megint nem kapott vízumot, terroristázás.

Mi a frászt vártatok gyerekek? Hogy minden szépen lefolyt a folyón és el van felejtve, meg majd puszi pacsi ölelke, ahogy Conor akarta a harmadik elején?

Khabib egy más tészta.

Az MMA dagesztán és csecsenföld területein egy életre szóló dolog. Mindkét terület egy kulturális fekete lyuk valóban, mert nagyjából a 20. század közepét élik jelenleg, mai technológiával persze, az Iszlám tanításai szerint.

Egy háborúktól, diktátoroktól elnyomott megkeseredett világ ez, melyből kitörni csak jóformán ezen sport által lehet.

Nem egy fabrikált, álomvilág a kamugengszter élettel, amit McGregor sugárzott magából az utóbbi másfél-két évben már.

De! Elkanyarodtam, szóval térjünk vissza a kopogáshoz.

Khabib felengedi a dolgot, ráförmed Conorra, gondolom itt jött le róla egy adag stressz.

Dillon Danis, aki már a meccs alatt is verbálisan inzultálta Nurmagomedovot, nem fejezi be, Khabib a fogvédőjét dobja a ketrecbe, feléjük.

Dildó tovább kekeckedik, a kezével integet Khabibnak, hogy menjen ki, ő pedig abszolút nem szarozva átugrik a ketrecen és bebombázza magát Danis elé, aki azonnal ütni kezdi.Történt pár ütésváltás, nem komoly mert a nagy nyüzsgés ellenére hamar szétkapják őket.

Ezalatt Khabib csapata, biztonságiak és minden istenadta elárasztja az oktagont, Conor pedig kedvenc imitátora segítségére sietve menne ő is az oktagonból kifelé.

Csakhogy, a kis ártatlan még a ketrec tetején megütötte Khabib egyik sarok emberét Ő ÜTÖTT ELŐSZÖR MEG BÁRKIT IS...

Ezt látva Khabib két embere a szintén UFC harcosok Zubaira Tukhugov és Islam Makhachev beugranak a nyolcszögve. Makhachev a fekete ruhás, Tukhugov pedig a piros.

McGregor amint meglátja Islamot, felé is ütni kezdett, ezt pedig Zubaira nem nézte jó szemmel, az írre támadott.

Magyarán. Mindenki Khabibra figyelt, meg mit tesz Danis-szal, ezalatt Conor pedig megcsinálta a komolyabb balhét a ketrecben.

Ezt követően akit Conor először megütött, nevezzük sapkásnak mert nála volt Nurmagomedov sapkája, kicsit dulakodik az írrel, de szétszedik őket.

E sorokat olvasva pedig nézzétek meg a videókat, és cáfoljatok rá arra ami történt:

McGregor igazi paraj módjára lelépett a T-Mobile arénából, de Dana White által még megizente, hogy nem fog senkit feljelenteni és nem kell a balhé.

Azért, mert ő kezdte az egészet, annak amit az oktagonban történt.

Fantasztikus teljesítmény Conor. Igazi jellem vagy öregem, a Kopasz köcsögöddel együtt. Ez persze nem mentesíti Khabib kiugrását Danis felé, de gyakorlatilag másodpercek alatt szétszedték őket, pontosan addig, míg McGregor sunyi módon két emberre is rávert.

Jelentkezünk még, ha lesznek részletek az esetleges büntik, felfüggesztések stb. végett, de részemről ez az eset ennyi volt. Gáz, hogy idáig jutottunk, de senki nem mondta, hogy nem ez lesz.

Khabib tűrt és nyelt végig és egy olyan embert, akit Daniel Cormier és Luke Rockhold se tud lenyugtatni, elég csúnyán felhúzhattak az augusztus eleji bejelentés óta.


Szólj hozzá