Rumble óriásit fordítva, KO-val tért vissza 4 év kihagyás után!
MMA

Rumble óriásit fordítva, KO-val tért vissza 4 év kihagyás után!


Anthony "Rumble" Jonhson 2017-ben bunyózott utoljára, akkor kapott ki Daniel Cormier-től submission-nel. A vereség annyira megviselte az egyik KO-királyt, hogy visszavonult.

Döntéséhez elég sokáig tartotta is magát, de nemrég úgy döntött, ideje visszatérni, mert még van benne pár jó év. Végül nem a UFC, hanem a Bellator csapott le rá, és megpróbálták összehozni a szintén frissen igazolt Yoel Romero-val.

Yoel azonban megbukott egy orvosi vizsgálaton, ezért a promóció beugróemberrel oldotta meg, hogy Anthony-nak ne kelljen várnia, ha már 4 év kihagyás után bevállalta a visszatérést és felkészült rendesen. Az új ellenfél Jose Augusto volt, akire Rumble azt mondta, hogy még Romeronál is veszélyesebbnek tartja.

Johnson rúgásokkal operált az elején, Jose pedig inkább a fejét célozta ütésekkel, amik nagyon veszélyesek voltak. Az egyik Johnson fejét ért ütésnél Augusto arca eltorzult, a bal keze minden bizonnyal súlyosan megsérült. Rumble azonnal meg is érezte a vérszagot. Őrületesen jó csata bontakozott ki, mindketten találtak.

Augusto a ketrec falának szorult, két karral védte a fejét, majd megvillant. Egy gyönyörű balossal (az egyetlen ép kezével) tisztán eltalálta a kinyíló Rumble-t, a földre küldte, és kis híján kivégezte:Augusto többször is megütötte Rumble fejét, majd megpróbálta lefojtani hátulról, de Jonhson ezt megúszta, és a végén még ő került a brazil fölé a földön, teljesen összekapta magát a leütés után. A másodikban rövid állóharc után Rumble egy jobbossal visszaadta a kölcsönt, a földre küldte Jose-t, aki nem tudta folytatni a harcot.

Nem volt egyszerű, de Rumble végül kiütéses győzelemmel tért vissza. A UFC most foghatja a fejét, hogy miért nem ők igazolták le őt.

A mérkőzés egy félnehézsúlyú torna részét képezte, Rumble így a Bellator bajnoka, Vadim Nemkov ellen küzdhet az elődöntőben, júliusban.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá