Elmarad a Yoel Romero – Rumble Johnson összecsapás!
MMA

Elmarad a Yoel Romero – Rumble Johnson összecsapás!


A napokban nem túl kegyesek velünk az MMA istenei, ugyanis az után, hogy TJ Dillashaw közölte a rajongókkal, hogy megsérült és halasztódik a Cory Sandhagen elleni meccse, most érkezett az újabb csapás, miszerint elmarad a Bellator félnehézsúlyú tornáján a Yoel Romero vs Anthony Johnson összecsapás.

Scott Coker-nek így új ellenfelet kell találnia Johnson számára, méghozzá elég szűkös határidővel mivel a Bellator 258 gála május 7-én lesz, a meccs pedig a co-main event a kártyán. Arról még nincs infó, hogy kit akarnak a kubai helyére, mint ahogy arról sem, hogy mi az oka annak, hogy Romero kikerült a képből.

A Bellator csak egy közleményt hozott nyilvánosságra, amiben azt írják, hogy Yoel nem felelt meg az előzetes orvosi vizsgálatokon. Az okát nem tudjuk, sokan doppingra gyanakodnak, de van, aki jó hiszeműen inkább sérülésre gondol, idővel biztosan tisztább lesz a kép. Yoel Romero tavaly decemberben igazolt a Bellatorba, meccse még nem volt a szervezetnél.

Bár a legjobban várt bunyó kiesett a gáláról, de találhatunk még a kártyán jó pár ismerős nevet, akik garantálják az izgalmakat. Ketrecbe lép sokak kedvence Michael „Venom” Page méghozzá Derek Anderson ellen és az idősebb Freire tesó, Patricky is meccsel. Mellettük ugye Anthony Johnson maradt csatasorban, az est főmeccse pedig Juan Archuleta vs Sergio Pettis lesz a harmatsúlyú bajnoki övért.

A legismertebb harcost ugyan elveszetettük, de május 7-én így is érdemes lesz követni a Bellator 258-at.

És hogy ne legyetek szomorúak, itt egy jó kis mém:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá