Rumble szerint a Bellatoros ellenfele veszélyesebb, mint Yoel Romero
MMA

Rumble szerint a Bellatoros ellenfele veszélyesebb, mint Yoel Romero


A két egykori UFC-s harcos, Yoel Romero és Anthony "Rumble" Johnson mérkőzését epekedve várták az MMA rajongók. Sajnos a bunyó elmaradt egy orvosi gikszer miatt.

Scott Cokerék Anthony kérésére kerestek valakit Romero helyére, Jose Augusto-ra esett Scott Cokerék választása, több jelentkező közül választották ki. Így egyik szemünk sír, hogy elmarad ez a nagyon jó párosítás, a másik viszont nevet, hogy az eredeti időpontban legalább Rumble-t láthatjuk meccselni.

Anthony azonban meglepő nyilatkozatot tett, azt állítva, hogy a beugrós veszélyesebb, mint Yoel:
"Hát, ez van. Szerettem volna Yoellel bunyózni, de ez most nem jött össze. Jose az én szememben veszélyesebb, mint Romero. 5 meccses nyerő szériában van, és semmi vesztenivalója nincs. Csak nyerhet ezen a mérkőzésen, és ha nyer, nagyot nyer. Minden tiszteletem az övé, hogy bevállalta a meccset rövid felkészüléssel. Ez nem csak neki, de nekem is ugyanolyan veszélyes.”

Itt egy highlight videó Jose-ről.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá