Nem várt fordulat: Francis Ngannou is szerepelhet a UFC 249-en
MMA

Nem várt fordulat: Francis Ngannou is szerepelhet a UFC 249-en


A mostanában kézfertőtlenítőkkel házaló Francis Ngannou most hétvégén bunyózott volna a UFC-ben Jairzinho Rozenstruik-kal, a gálát a promóció elnapolta a Covid-19 koronavírus világjárvány miatt. Eredetileg arról volt, szó, hogy az egész kártyát megrendezik később, de lehet, hogy ez mégsem így lesz.

A félelmetes ütőerejű nehézsúlyút egy hete tesztelte a UFC koronavírusra (és ha őt igen, akkor feltehetőleg mindenki mást is, ami választ adhat erre a kérdésre), és mivel a lelet negatív lettek, a bunyós szerint csak a UFC-n múlik, mikor szerepeltetik, mert ő készen áll. Már a UFC 249-re is:

"Látok esélyt arra, hogy a UFC 249-en bunyózhatok majd. De most elég sok teendője van a cégnek. Úgy néz ki, van helyszín (erről bővebben itt olvashatsz, ha lemaradtál róla – a szerk.), de most mindent kétszer is ellenőrizniük kell az emberek egészségének megóvása miatt. Törődnek az egészségünkkel."

Az oké, hogy vele minden rendben és negatívak a tesztjei, de mi a helyzet az eredeti ellenfelével, Rozenstruik-kal? Ngannou szerint maradhat az eredeti párosítás:

“Szerintem ugyanúgy ellene fogok küzdeni. Gondolom őt is tesztelték."

További új hír, hogy az április 18-i UFC 249: Khabib Nurmamomedov vs. Tony Ferguson gála a korábban lemondott és az eredeti kártya bunyóinak keveréke lehet, valamint új párosításokra is számíthatunk, hiszen a repülőterek lezárása miatt sokan nem utazhatnak sehova.

Egy biztos: a UFC továbbra is szeretné megtartani az Ngannou vs. Rozenstruik meccset, és mindkét bunyós jelezte, hogy tetszik neki az ötlet. Mindkét fighter brutális formában van: Francis 3 meccset nyert kiütéssel, Rozenstruik pedig veretlen (10-0), és legutóbb legyőzte Alistair Overeem-et a mérkőzésük utolsó pillanatában:Hivatalosan még nem jelentették be az április 18-i card változtatásait.


Szólj hozzá