Nem tudni, tesztelik-e koronavírusra a UFC 249 harcosait
MMA

Nem tudni, tesztelik-e koronavírusra a UFC 249 harcosait


Dana White nemrég jó hírekkel rukkolt elő. Elmondása szerint megtartják a UFC 249: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson gálát április 18-án, vagyis az eredeti időpontban. Állítólag a helyszín is megvan, de nem árulta el, mi az. Ahogy azt sem, tesztelni fogják-e a bunyósaikat koronavírusra a gála előtt, vagy sem.

Dana korábban nagy dobra verte, hogy náluk az emberek egészsége az elsődleges szempont, a brazíliai gála mégis úgy ment le, hogy nem tesztelték le a bunyósokat, hogy megfertőződtek-e. Két intézkedés volt mindösszesen: nézők nélkül rendezték meg a gálát, és óvatosabban mérlegeltek – ennyi.

A főnök szerint áprilisban mindent megtesznek azért, hogy mindenki egészséges maradhasson, de nem volt hajlandó "a média orrára kötni", hogy pontosan milyen intézkedéseket vezet be. Itt azért megállunk egy szóra: köszönjük meg White-nak, hogy tényleg mindent megtesz a mi szórakoztatásunkért (három gálát elmeszeltek, de a meccset, amit mindenki epekedve vár, nem meszelte el, pedig megtehette volna).

Visszatérve a témához: viszonylag könnyen működhetne a vírusfertőzöttek kizárása, csak az a baj, hogy a tesztek nem állnak rendelkezésre a kellő mennyiségben. A tavalyi év az egyik legjobb volt a UFC történelmében, és White reméli, hamarosan visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Elvileg 2-3 helyszínt lőttek be a UFC 249 potenciális helyszíneként, és 3-4 USA-n kívüli ország van még versenyben.

"Mindegy, mi zajlik a világban, a UFC tovább fog menetelni, nézőkkel vagy nézők nélkül. A csapatommal nem fogjuk feladni a küzdelmet. Meg fogjuk tartani a rendezvényeinket idén is." – tette hozzá a Boss.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá