Dana White: megvan a UFC 249 helyszíne, zárt kapuk mögött zajlik majd
MMA

Dana White: megvan a UFC 249 helyszíne, zárt kapuk mögött zajlik majd


Dana White ma nyilatkozott a Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson meccsel kapcsolatosan. A UFC főnöke azt mondta, megtalálta a tökéletes helyszínt a UFC 249 gálára, amit Amerikában a koronavírus miatt nem tudnak megrendezni.

Az április 18-i gálát korábbi elmondása szerint mindenképp megrendezik, és úgy néz ki ehhez tartja is magát:

"Van helyszín, de még nem mondhatok semmit. Azt elmondhatom, hogy zárt ajtók mögött rendezzük a gálát, a helyszínen nem lesznek rajongók. Mindenki a szabad akaratából lesz ott a UFC 249-en, és nem azért, mert kényszerítjük rá. Korábban mondtam, hogy megoldjuk a problémát, a Tony vs. Khabib meg lesz rendezve. És meg is oldottuk. Ebben mi vagyunk a legjobbak: 20 éve folyamatosan csak problémákat oldunk meg. A gálát megtartjuk az eredeti időpontban" – mondta White a jó híreket egy insta live-ban.

A főnök szerint nem lesz baj az utaztatással sem, ezen jelenleg is dolgoznak. Egy nézők nélküli gálájuk már volt Brazíliában, ezért él a remény, hogy ugyanezt tényleg meg tudják csinálni megint, máshol. jelenleg egy UFC-s alkalmazottról (ide értve a bunyósokat is) sem tudni, aki elkaphatta a koronavírust.

Dana elég keményen áll hozzá a koronavírushoz egyébként, azt mondta, nem baj, ha a fertőzés végez vele, mert elég jó élete volt.

És még egy fontos infó: Khabib Nurmagomedov Oroszországba utazott, maga mögött hagyva az amerikai edzőtábort. Ez beszédes, tekintve azt, hogy április 18 viszonylag közel van, magyarán lehetséges, hogy a UFC 249-et Oroszországban rendezik meg. Csapata egyébként Abu Dhabi-t javasolta helyszínnek.


Szólj hozzá