Dana White: megvan a UFC 249 helyszíne, zárt kapuk mögött zajlik majd
MMA

Dana White: megvan a UFC 249 helyszíne, zárt kapuk mögött zajlik majd


Dana White ma nyilatkozott a Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson meccsel kapcsolatosan. A UFC főnöke azt mondta, megtalálta a tökéletes helyszínt a UFC 249 gálára, amit Amerikában a koronavírus miatt nem tudnak megrendezni.

Az április 18-i gálát korábbi elmondása szerint mindenképp megrendezik, és úgy néz ki ehhez tartja is magát:

"Van helyszín, de még nem mondhatok semmit. Azt elmondhatom, hogy zárt ajtók mögött rendezzük a gálát, a helyszínen nem lesznek rajongók. Mindenki a szabad akaratából lesz ott a UFC 249-en, és nem azért, mert kényszerítjük rá. Korábban mondtam, hogy megoldjuk a problémát, a Tony vs. Khabib meg lesz rendezve. És meg is oldottuk. Ebben mi vagyunk a legjobbak: 20 éve folyamatosan csak problémákat oldunk meg. A gálát megtartjuk az eredeti időpontban" – mondta White a jó híreket egy insta live-ban.

A főnök szerint nem lesz baj az utaztatással sem, ezen jelenleg is dolgoznak. Egy nézők nélküli gálájuk már volt Brazíliában, ezért él a remény, hogy ugyanezt tényleg meg tudják csinálni megint, máshol. jelenleg egy UFC-s alkalmazottról (ide értve a bunyósokat is) sem tudni, aki elkaphatta a koronavírust.

Dana elég keményen áll hozzá a koronavírushoz egyébként, azt mondta, nem baj, ha a fertőzés végez vele, mert elég jó élete volt.

És még egy fontos infó: Khabib Nurmagomedov Oroszországba utazott, maga mögött hagyva az amerikai edzőtábort. Ez beszédes, tekintve azt, hogy április 18 viszonylag közel van, magyarán lehetséges, hogy a UFC 249-et Oroszországban rendezik meg. Csapata egyébként Abu Dhabi-t javasolta helyszínnek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá