Menedzsere szerint Khabibnak nem Ferguson, hanem GSP lesz a következő ellenfele
MMA

Menedzsere szerint Khabibnak nem Ferguson, hanem GSP lesz a következő ellenfele


Dana White legutóbb azt mondta, Dustin Poirier után Tony Ferguson ellen védhet címet a dagesztáni, ha pedig ő nem elérhető, akkor Conor McGregoré les a "megtiszteltetés". És ez nagyon is jó tervnek tűnik.

Ali Abdelaziz, Khabib menedzsere más terveket sző:

“Igazából senkit sem érdekel, mit mond Tony (*khm, 537+ lájk – a szerk.). Faszt se érdekel. Én úgy tudom, GSP lesz a következő. Én ezt szeretném. Nem Tony kapja meg, amit akar. Azt kapjuk meg, amit mi akarunk, és ha ő felhív, hogy GSP-t akarja, akkor Georges St-Pierre lesz a következő ellenfele.”

Hát, én meg úgy tudom, ez nem ilyen egyszerű.

“Georges 10 éve jó barátom." – folytatta Ali. "Tudom, hogy Khabibbal akar bunyózni. Tony Ferguson sok embert legyőzött, de sosem volt bajnok. Dana White egy üzletember. Minden idők legjobb promótere. Szerintem a Khabib vs. GSP nagyon jó pénzt hozna, és jobban is érdekelné az embereket. Ez a bunyó azt döntené el, ki minden idők legjobbja."

Emlékeztetnék mindenkit, hogy pont Dana White volt az, aki nem adott zöld utat a GSP vs. Nurmagomedov összecsapásnak, mert nem tetszett neki, hogy GSP csak úgy beköszön, és leveri a UFC bajnokát (Michael Bispinggel már megtette), mert az rossz fényt vet a UFC-re.


Szólj hozzá