Jan Blachowicz kikérte magának, hogy Pereira nem őt hívta ki
MMA

Jan Blachowicz kikérte magának, hogy Pereira nem őt hívta ki


Miután Alex Pereira legyőzte Jiri Procházkát, a lineáris félnehézsúlyú bajnokot a UFC 295-ön, kihívta élete vetélytársát, Israel Adesanyát (aki azóta vissza is utasította az ajánlatot).

Azonban még ott a ketrecben megmondta neki Joe Rogan, hogy nem Izzy, hanem Jamahal Hill lesz a következő ellenfele. Ez azért lesz így, mert miután Jiri sérülés miatt leadta az övét, Hill volt az, aki ezt megszerezte Glover Teixeira legyőzésével, csak aztán ő is leadta sérülés miatt.

Ráadásul, ha Pereira tényleg Hillel kerül össze, akkor ismét megbosszulhatja Glover Teixeirát, akit Procházka után Jamahal is legyőzött.

Azonban Jan Blachowicz kikérte ezt magának. Jan szinte magából kikelve reagált a Twitteren arra, hogy Alex nem őt hívta ki:
„Alex, tudom, hogy sunyi alak vagy. Kihívod Izzyt. Nagyszerű teljesítmény, meg minden, de kussolj, van egy rendezetlen ügyünk. Másodjára nem fognak a bírók megajándékozni egy győzelemmel. Szánalmas."A lengyel volt az első, aki fogadta a középsúlyból felugró Alexet félnehézsúlyban. Egy szoros mérkőzést vívtak, a végén a bírók egy hajszállal Poatant látták jobbnak, megosztott pontozással.

Kissé meglepő ez az agresszív tweet tőle, ritkán látni őt ennyire mérgesen, és ezt meg is magyarázta a posztja alatt.
„Látom, ezt tisztáznom kell. Az emberek azt látják, hogy jófej vagyok, de még velem is megesik, hogy mérges leszek. Még mindig nagyon zavar, hogy elvették tőlem azt a győzelmet Pereira ellen. Erre kihívja Adesanyát. Engedd már el. Azt már láttuk négyszer."Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá