Israel Adesanya elutasította Pereira ajánlatát, elég bunkó módon
MMA

Israel Adesanya elutasította Pereira ajánlatát, elég bunkó módon


Miután Alex Pereira kivégezte Jiri Procházkát a UFC 295-ön, és félnehézsúlyú bajnok lett a UFC-nél, kihívta riválisát Israel Adesanyát, aki legutóbb azt nyilatkozta, 2027-ben fog csak visszatérni.

Alex úgy gondolja, ha ez valóban így történne, pocsékba menne Izzy tehetsége, és mivel ő is megmentette azzal, hogy motiválta, most szeretné viszonozni a szívességet, magyarán egy nagyon szimpatikus kihívás volt ez (bár a végén még hozzátette, hogy "Adesanya, gyere apucihoz").

A nigériai egy "mémmel" válaszolt a brazilnak a Twitteren, az éppen kitütött Poatanos képet vette elő, ami akkor készült, amikor kiütötte őt áprilisban, a UFC 287-en. Izzy Elzás hajat photoshoppolt Pereirának és a film dalocskáját idézbve odaírta, hogy Pereirának el kellene már őt engednie:Kettejük rivalizálását egyébként valóban Pereira erőlteti, ezekből is készül már egy csomó mém, és a brazil ma hajnalban ismét felülmúlta valamiben Izzyt. Ugyanis Adesanya is megpróbált dupla súlycsoportos bajnok lenni, ami tehát neki nem sikerült, az Alexnek igen.

Alex következő ellenfele Jamahal Hill lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá