Izzy Adesanya hidegvérrel visszalőtt az őt kritizáló Chris Weidmanra és Paulo Costára is!
MMA

Izzy Adesanya hidegvérrel visszalőtt az őt kritizáló Chris Weidmanra és Paulo Costára is!


Chris Weidman és Paulo Costa is azonnal rácuppantak Israel Adesanyára, annak Anderson Silva elleni meccsét követően tegnapelőtt.

Chris Weidman: Israel Adesanya kissé túlértékelt


A nem épp kedves szavakat kapó Izzy viszont eddig sem arról volt híres, hogy nagyon visszafogná magát gondolataival kapcsolatban, tegnap az MMA Hour-ban Luke Thomasnak az alábbiakat mondta:

”Luke, láttál már engem valaha bárkiről szart beszélni miután harcolt? Ezek ketten csak valami fényt szeretnének lopni, mert én vagyok a reflektor alatt. Nem is figyeltem különösebben Weidmanra, miután azt mondta, túlértékelt vagyok. Miért? Mert kicsit jobban elverte Silvát, mint én. Túlértékelt vagyok? Érdekes. Ugyanezt én is el tudnám mondani róla, keményebben. Majd mikor a legközelebbi meccsemen a derekamon lesz az öv, akkor sorban jöhetnek és mondhatják azt, hogy túlértékelt vagyok.”

Adesanya pár perccel később már Ariel Helwaninak ezt mondta:

”Elmondhatom, hogy Weidman is alulértékelt, főleg mióta a USADA belépett a játékba.”Weidman 2015 tavasza óta 1-4 mérleggel rendelkezik, mind a négy veresége során ki volt ütve. Nem mellesleg sérülékeny is, Kelvin Gastelum elleni egyetlen győzelmébe a hüvelykujja tört bele, most meg egy nyakcsigolyáját kellett egy sürgősségi beavatkozást követően cserélni.

Paulo Costa sem volt épp szívélyes Adesanya kapcsán:”Ez a bohóc két menetet se bírna ki ellenem! Nem győzött meg! De én csak Romeroval foglalkozom most, Április végére!”

”Mi is a neve annak a cuccos majomnak, Paula, Paula a ribancom. Ő mit mondott? Nem bírnék vele két menetet. Paula nem értette, hogy ez a Silva elleni meccs egy sakkmérkőzés volt. A legmagasabb szinten állóharc. Szép volt, jó nézni is. Lábmunkára lábmunka, nagyszerű látvány. De ez a Paula gyerek, aki egy két lábon járó boxzsák, agyig felcuccolva kizárólag testütéseket tud”

Adesanya kitért Costa meccsére Uriah Hall ellen...

”Uriah Hall szétjabelt! Hogyan érnél hozzám azokkal a T-Rex karokkal!? Egy ilyen arc mint te foglalkozzon azzal ami előtte áll, Yoel Romeroval! Leszarom mit beszélnek ezek. Bármit csinálok ezek csak tweetelnek, ha levegőt veszek még akkor is, van valami hülyeség, amit mondhatnak.”


Szólj hozzá