Chris Weidman: Israel Adesanya kissé túlértékelt
MMA

Chris Weidman: Israel Adesanya kissé túlértékelt


A UFC 234 főmeccsén Israel Adesanya kipontozta Anderson Silvát, de érezni lehetett rajtuk, hogy mennyire tisztelik egymást. Főleg Adesanyáról mondható ez el, aki már gyönyörűen bunyózott, de hiányzott belőle az a bizonyos gyilkos ösztön és nyerni akarás, ami egyébként jellemző rá, hiszen a legtöbb meccsét TKO-val szokta befejezni.

Volt, amikor hosszú másodpercekig csak álltak egymás előtt a felek, és egyikőjük sem kezdeményezett. Adesanya teljesítménye sokakat lenyűgözött, és csak keveseket nem.

Az utóbbi csoportba tartozik például a korábbi középsúlyú bajnok, a Silvát kétszer is legyőző (még mielőtt valaki beleköt, igen, tudom, mondhatjuk, hogy Silva verte meg saját magát mindkét esetben) Chris Weidman, aki szűkszavúan posztolt arról, hogy Israelt egy kicsit túlértékelik az emberek:Nem csak ő, de még egy középsúlyú, Paulo Costa is elég csúnyákat mondott a veretlen Last Stylebender-ről:

"Ez a cingár bohóc két menetet sem élne túl ellenem. Engem egyáltalán nem győzött meg." – írta Costa, és hozzátette, hogy továbbra is Yoel Romero-ra koncentrál, akivel áprilisban fognak bunyózni.Véleményem szerint a két úriember ezzel nem is Adesanya teljesítményét, hanem a 42 éves Anderson Silvát becsülik le. Szerintetek van abban valami, amit mondanak?


Szólj hozzá