Dana White: beszéltünk Khabibbal, nem hiszem, hogy visszavonul
MMA

Dana White: beszéltünk Khabibbal, nem hiszem, hogy visszavonul


Amikor Khabib Nurmagomedov bejelentette, hogy visszavonul, annak senki sem örült igazán.

Khabib rajongói azért nem, mert nem láthatják kedvencüket többé, ellenlábasai pedig azért, mert nem láthatják, ahogy kikap.

A dagesztáni bunyós döntése ennek ellenére logikus, nincs igazán nagy ellenfele jelenleg, és győzelemmel vonulhat a naplementébe, dúsgazdagon.

Dana White beszélt vele erről, és frissen azt nyilatkozta:
"Beszéltünk Khabibbal. Túl volt érzelmekkel, miután legyőzte Gaethje-t. Van egy olyan érzésem, hogy nem fog visszavonulni. Az édesapja azt akarta, hogy érje el a 30-0 mérleget, és szerintem Khabib teljesíteni fogja a kívánságát."

Khabib édesapja - aki egyben a főedzője is volt -, Abdulmanap Nurmagomedov koronavírus miatti szövődményekben vesztette életét júliusban.

Khabib még mindig ott van a UFC hivatalos ranglistáján, mint bajnok, sőt még a P4P lista élére is feltették. Mindezt annak ellenére, hogy múlt hétvégén kerek perec kijelentette, hogy visszavonul. Ez szintén arra utalhat, hogy bizonytalan még a jövője a cégnél.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá