Khabib Nurmagomedov felkerült a súlycsoporttól független első helyre
MMA

Khabib Nurmagomedov felkerült a súlycsoporttól független első helyre


Khabib Nurmagomedov (29-0) visszavonulása után ismét fellángolt a vita akörül, hogy ki a legjobb bunyós a ma is aktívak közül. Jon Jones szerint nem lehet Khabib a legjobb, mivel csak nemrég állt neki elit szintű bunyósokkal harcolni, és csak 4-szer szerzett bajnoki címet a UFC-ben, miközben ő már 15 bajnoki övet szerzett a promóciónál.

Miután legyőzte Justin Gaethje-t, Khabib azt kérte a UFC-től, hogy kedden tegyék őt a P4P-lista, azaz a súlycsoporttól független rangsor legelejére. Jelentjük, ez meg is történt, és Khabib az Instagramon el is büszkélkedett ezzel:
"Ez életem munkája volt. Semmi sem jött könnyedén, és semmi sem csöppent csak úgy az ölembe, mert én egy jó srác vagyok. Kemény munka, hit és türelem – ez a három összetevő segített hozzá a sikerhez, természetesen édesapám nevelése és tanácsai mellett, aki rengeteget munkát és időt fektetett belém." – írta a dagesztáni.

Jon Jones most biztosan nagyon pipa.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá