Tragédia: meghalt Abdulmanap Nurmagomedov

Tragédia: meghalt Abdulmanap Nurmagomedov


A jelentések szerint elhunyt Khabib Nurmagomedov édesapja, a legendás MMA edző, Abdulmanap Nurmagomedov, a Covid-19 vírussal szembeni hosszú küzdelem során.

Abdulmanap májusban kapott stroke-ot, aztán egy szívműtéte is volt, régóta feküdt az intenzív osztályon. Felébredt a mesterséges kómából, legyőzte a koronavírust, de sajnos a komplikációk miatt még mindig kritikus állapotban volt, a veséje is károsodott a Covid-19 miatt.

Az 57 évesen elhunyt Abdulmanap nem csak Khabib édesapja, de egyben az egyik edzője is volt.

A UFC könnyűsúlyú bajnokának most – életében először – az édesapja segítsége nélkül kell felkészülnie egy MMA mérkőzésre. Ellenfele Justin Gaethje (22-2) lesz, a mérkőzést szeptember 19-ére tűzte ki a UFC, de ez a tragédia könnyen keresztülhúzhat minden számítást.

Egyszerűen felfoghatatlan. Mélységes részvétünk a Nurmagomedov családnak.

A hír először a totaldamage.hu honlapján jelent meg a magyar médiában.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá