Dana White: Beperelem Pacquiaót, ha Conor körül szaglászik

Dana White: Beperelem Pacquiaót, ha Conor körül szaglászik


A pár nappal ezelőtti hír, miszerint Manny Pacquiao megkereste Conor McGregort egy esetleges meccs kapcsán, a UFC főnökétől nem várt reakciót hozott.

Dana a Fight Night 123 után került mikrofonvégre Fresnoban, ahol természetesen McGregor újabb esetleges ökölvívó meccse is szóba került.
”Végtelenül érdekes a szitu, mert ha Manny egyből Conorhoz ment, akkor perelni fogom. Vagy őt, vagy a komplett sleppjét aki képviseli. Conor ugyanis még mindig VELÜNK áll szerződésben.”

A Top Rank Promotions első embere, Bob Arum is megszólalt, aki elhessegette a dolgot, továbbá szerinte ez a megkeresés már elég rég történt. Arum természetesen a Lomachenko – Rigondeaux meccs után állt a sajtó rendelkezésére.
”Hm. Igaz-e, hogy Manny megkereste McGregort? Igen, az. De ez már egy relatív régi hír... Ha én lennék annak a teoretikus harcnak a promótere, akkor őszintén megmondanám nektek. Nesztek, ez nem egy kibaszott harc, hanem egy látványosság. Ha látvány kell, nesztek nézzétek. De egy dolgot megmondok nektek. Manny, ha úgy lesz, nem fogja a hátán vinni McGregort úgy ahogy a másik tag tette.(célzott itt Floyd Mayweatherre) ”

Pacquiao júliusban harcolt utoljára, ahol egy botrányos döntés miatt alulmaradt Jeff Horn ellen, Ausztráliában.


Szólj hozzá