Breaking: Állítólag készülőben a McGregor vs. Pacquiao szupermeccs

Breaking: Állítólag készülőben a McGregor vs. Pacquiao szupermeccs


Breaking: Állítólag készülőben a McGregor vs. Pacquiao szupermeccs

Conor már megint nagyot dobbantana, Manny pedig nem tartja rossz ötletnek.

Manny Pacquiao a második legnagyobb név a bokszban Floyd Mayweather után, ezért az ír szupersztár úgy döntött, “Minden idők legjobbja” után őt is kihívja egy bokszmeccsre. Ez nem holmi dobálózás a szavakkal, hiszen Pacquiao nemrég azt nyilatkozta, hogy már el is kezdett tárgyalni a UFC könnyűsúlyú bajnokával a meccs részleteiről.

Kétféle ember van: aki örül ennek a hírnek, és akit felbőszít – ez utóbbi csoport azért mérges most e sorok hallatán, mert ez azt jelenti, hogy Conor már megint nem a címvédésre koncentrál, hanem újabb bankot akar robbantani.

“Tárgyalhatunk a részletekről, nincs bajom ezzel. Mindkettőnknek jó lenne [a meccs].” – mondta PacMan a Yahoo.com-nak, egyben elárulva azt, hogy volt már kapcsolatfelvétel, de a felek még nem egyeztettek semmi személyesen.

Pacquiao nemrég kikapott Jeff Horn-tól egy erősen vitatható pontozóbírói döntés miatt – mindenki látta, hogy a meccset megnyerte. Volt szó visszavágóról, de Pacquiao politikai karrierje miatt nem tudott újra kiállni “legyőzőjével” szemben. Az élő bokszlegenda egyébként egy évvel fiatalabb Mayweathernél, vagyis 39 éves, és azt mondta, hogy 2018 áprilisában valószínűleg bokszolni fog, a kérdés csak az, hogy kivel, és a lehetőségek között ott van McGregor neve is, és a Horn elleni visszavágó is, egyikkel sem járnánk rosszul.

McGregor nem nyerte meg bemutatkozó bokszmeccsét Mayweather ellen, de nem is teljesített rosszul, sőt. Conor nemrég azt mondta, hogy a harcosoknak “lobbizniuk kell, ha ki akarnak állni vele”, nem úgy megy az, hogy bárki csak úgy odaállhat elé a nyolcszögben, vagy a ringben.

“Az a célom, hogy mielőbb visszatérjek a ringbe, vagy az Oktagonba. A 2017-es év történelmi jelentőségű volt, mind az ökölvívást, mind az MMA-t nagy magasságokba emeltem. Karrierem ebben a szakaszában – ugyanúgy, ahogy az eddigi UFC-s karrierem nagy részében is – a többi harcosnak lobbiznia kell, ha meg szeretne küzdeni velem. Conor McGregor neve bárhol megjelenhet. Én uralom a bunyós világot, a divatvilágot és a whiskey világot is, vagy bármit, ami a jövő még tartogat számomra.” – mondta az ír.


1 hozzászólás

  1. chuck-d

    kétféle ember van: ebben a bokszmeccsben érdekelt versenyzők, családjuk, üzleti partnereik és a kamaszok, akik hisznek még az újradizájnolt télapóban; és akit felbőszít…

    viccet félretéve, azt csinál amit akar. a promóció a bohóckodással, a sport és a versenyzők telibe szarásával meg majd elszámol, ha egyáltalán úgy alakul. nem kell lemondania az övről, és ha védés nélkül nála lehet, az sem az ő hibája. a leghosszabb ilyen vergődés Cruz 2 év 3 hónapos sérüléshulláma volt a cím leadásáig, itt meg tartunk a felénél.

    sportértéke ennek sem sok lesz, de ha az ír nem a ki a legjobb az MMA-ban versenyen indul, hanem azon, hogy ki keres közülük a legtöbbet, akkor csak sakkozzon tovább. a szervezet jól profitált nagyon sokáig abból, hogy a UFC szerződésért, a címért járó büszkeségért, a ki a jobbért, a ki nem gyáváért rángasson bele bunyósokat mérkőzésekbe, mert az érzelmi döntés nem számtani. ha majd ez kikopik és kizárólag az üzlet marad mindkét irányban, akkor az egy más felállás lesz. lehet a sportolók járnak vele majd jól – mármint jobban, mint eddig.

    mindenesetre jön tavasszal az új TV-s szerződés, arra kell valamit gyúrni.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*