Dana White: 100%, hogy Conor McGregornak nem lesz meccse idén
MMA

Dana White: 100%, hogy Conor McGregornak nem lesz meccse idén


A UFC elnöke, Dana White egy hétfői interjúban adott egy upodate-t azzal kapcsolatban, láthatjuk-e hamarosan Conor McGregort, a UFC szupersztárját újra a ketrecben.

"The Notorious" ugyan harmadjára is visszavonult, de ezt senki sem hiszi el neki, így csak az a kérdés, hogy mikor "tér vissza".

Kihívója akad bőven, még magyar is ("kámón, fályt!"), és volt találgatás arról is, hogy akár Manny Pacquiao vagy Khamzat Chimaev ellen is bunyózna.

Dana szavai nem túl megnyugtatóak, 100%-ra mondta azt, hogy Conor tuti nem bunyózik már idén.
"Idén Conort visszavonult harcosnak tekintjük.Nincs előre betervezett meccse, és nem is lesz. Conor McGregor nem bunyózik többet 2020-ban. Ezt garantálom."

McGregornak nagy szünete volt, miután kikapott Khabibtól 2018 októberében. Volt baja bőven, nagyrészt saját maga miatt: eltiltották a versenyzéstől a gálán lévő tömegverekedés miatt, aztán meggyűlt a baja a törvénnyel (megütött egy idősebb embert egy bárban), és még egy karsérülése is volt. Majdnem teljes másfél éves kényszerpihenőbe került ez az egész "manőver".

A korábbi dupla divíziós bajnok megígérte, hogy 2020-tól újra aktív lesz, három meccset akart az évben. Úgy nézett ki, tartja is magát ehhez, januárban Donald Cerrone-val megmérkőzött, de az MMA-rajongók mindössze 40 másodpercet kaptak belőle, ami édeskevés egy évben.Aztán megjelent a koronavírus, és hazavágott mindent, többek között Conor visszatérését is. Az ex-bajnok azt mondta, hiányzik neki a közönség a gálákról, nagyrészt ezért nem harcolt, amikor a többiek már bevállaltak bunyókat a karantén idején.

"Már nem izgat a játék." – írta Conor a harmadik visszavonulásakor.


White azt mondta, ha Conor akart volna bunyózni, már hívta volna őt, de ez nem történt meg, szóval egyelőre nem akar.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá