Conor McGregor: 'Elfogadom'!
MMA

Conor McGregor: 'Elfogadom'!


Az MMA világát újra sikerült lázba hoznia Conor McGregornak. Minden egyes küzdősport hírportál a következő tweet-jével foglalkozott:"Elfogadom!"

Ment a találgatás, hogy vajon az ír szupersztrá mire gondolhatott, illetve kinek üzenhette ezt. A napokban kihívta őt Khamzat "Khabib 2.0" Chimaev, ezért nem csodálkoznánk, ha erre bólintott volna rá "The Notorious".

Ariel Helwani, az ESPN riportere volt az első, aki beszélni tudott az írrel, aki azt mondta, valóban Chimaev kihívására mondott igent. Ezt Dana White is megerősítette, de hozzátette, hogy Conor valószínűleg nem bunyózik már idén, kivárja, hogyan alakul a divízió sorsa a UFC-ben, aztán majd jövőe bunyózik valakivel. De ez mind találgatás.

Azt konkrétan nem árulta el, hogy visszatér-e Chimaev kedvéért (visszavonulását június elején jelentette be).

Azóta viszont jött még egy tweet tőle, amelyben filippínó nyelven írta le ugyanezt (elfogadom), ez pedig értelemszerűen egy Manny Pacquiao elleni potenciális bokszmeccsre való rábólintás.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá