Már megint visszavonult Conor McGregor
MMA

Már megint visszavonult Conor McGregor


Az első champ-champ a UFC 250: Amanda Nunes vs. Felicia Spencer gála után bejelentette, hogy visszavonul, nem harcol többé. Ez a harmadik ilyen kijelentése, úgyhogy nem nagyon hiszünk neki, de azért mutatjuk, mit írt:
“Hé, srácok, úgy döntöttem, visszavonulok a bunyóktól. Köszönöm mindenkinek a csodálatos emlékeket! Micsoda kaland volt!”

The Notorious majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. májusában is azt mondta, szögre akasztja a kesztyűt, akkor azonban azt írta, az MMA-tól vonul vissza, nem a bunyóktól úgy általában, mint most. És már tavaly sem hittünk neki.Először 2016-ban jelentette be visszavonulását, miután kikapott Nate Diaz-tól, ez még egész hihető volt, mivel először játszotta el. Hogy ennek egyébként mi értelme, azt nem tudjuk, mert így a saját szavahihetőségét ássa el jó mélyre.

Ezeket a "bejelentem visszavonulásom, majd visszatérek három hónap múlva" taktikát azok szokták eljátszani, akik nem elég híresek, hogy ezzel szerezzenek hírnevet, rivaldafényt. Conornak erre nyilvánvalóan semmi szüksége sincs. Azt sem értjük, miért akarja elvenni a UFC-től a rivaldafényt, hiszen mint említettük, a UFC 250 most ment le, és nagyon jó bunyók voltak rajta.Conor a következőkkel indokolja a mostani döntését, amivel megmagyarázható, hogy miért akarja elvenni a UFC-től a rivaldafényt:
"Már nem izgat a játék, ennyi. Ez a sok várakozás. Semmi sem történik. Nézegetem, ki ellen bunyózhatnék, és jelen pillanatban egyik opció sem izgat. Nincs, ami izgalomba hozna. Nem szabadott volna húzni az időt. Miért szeptemberre tűzték ki a Khabib vs. Gaethje-t? Lehet, hogy valami más lesz szeptemberben.

Felvázoltam nekik egy tervet, ami jó volt, de valamibe mindig belekötnek, vagy húzzák az időt ahelyett, hogy cselekednének. Le kellett volna szervezniük az ideiglenes bajnoki címmeccset köztem és Justin között, de nem tették, talán csak azért nem, hogy megmutassák, ki a főnök. Most néztem meg a múlt heti Burns vs. Woodley gálát. Nem hozott lázba. Nem tudom, talán azért, mert nincs közönség. Nem tudom, miért van ez, de már nem hoz lázba ez az egész."

Ez már a sokadik alkalom, hogy egy UFC fighter kifejezi a médiában, mennyire nehéz egyezkedni a UFC-vel. Olyan, mintha Danáék saját magukkal akarnának kib*szni, hiszen már Jon Jones-t, Jorge Masvidal-t és újabban Conor McGregort is sikerült magukra haragítaniuk a bénázásukkal.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá