Conor McGregor hivatalosan is minden idők legrosszabb UFC bajnoka
MMA

Conor McGregor hivatalosan is minden idők legrosszabb UFC bajnoka


Sírjunk vagy nevessünk? Vagy csak mondjunk annyit: ”fook”.Az egykoron ”minden rekordért és címért” érkező Conor McGregor egy nappal megelőzte Anthony Pettist azon a listán, ahol az első tízben még egyszer felmerül a neve.

463 napja ül a könnyűsúlyú bajnoki övön anélkül, hogy látszólag bármi terve lenne vele. A dolog pikantériája annyi, hogy végig egészséges volt ezalatt, bármikor bárki ellen kiállhatott volna.

A lista elejében szereplő emberek kilencven százaléka sérülések miatt volt képtelen védeni. Az ír meg... Nos tudjátok miért.

Pettis után Frank Mir jön, 419 nappal. Mir egy bődületes motorbaleset miatt volt harcképtelen. Cain Velasquez is sérülésekkel bajlódott de legalább ki akart állni Fabricio Werdum ellen.

Matt Serra is kicsit több mint egy évet ült ki két Georges St. Pierre elleni meccse között, de ”legalább” ő is megsérült Matt Hughes ellen való felkészülése közben.

Megint McGregor neve jön a listán, a pehelysúlyú övön csücsült két bő hét híján egy évet. Makkegészségesen.  Az első tízben ott van még Fabricio Werdum, Shogun Rua, Cody Garbrandt, majd Rafael dos Anjos zárja azt.

Ha igazak a hírek, hogy a UFC 223 estéjén, miután Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson már csak egy atomtámadás miatt hiúsulhat meg, akkor lesz fosztva... Az több mint 500 nap.
[Image/GIF]Khabib chasing a chicken.Fook.

Végtelenül szomorú vagyok. :(


Szólj hozzá