Chris Weidman tovább ekézi Israel Adesanyát a Twitteren

Chris Weidman tovább ekézi Israel Adesanyát a Twitteren


Israel Adesanya egy rendkívül szórakoztató meccsen van túl példaképével, Anderson Silvával. A meccsen bár egy élő legendával küzdött, azért mégis egy kiöregedett legendáról beszélünk, még ha elég jól is bunyózott. Ez az egyik. A másik, hogy Adesanya a legtöbb meccsét TKO-s győzelemmel abszolválja, de most végigment a bunyó.

View this post on Instagram

Just the tip 🍆 #happyvalentinesday 💜

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender) onHogy ebben mennyire volt szerepe a Silva iránt érzett tiszteletnek (főleg ez után, ami már majdnem 5 milliós nézettségnél tart a YouTube-on), az jó kérdés, de valljuk be, viszonylag könnyű dolga volt Israelnek, mert egy stílusban hozzá illő ellenfelet kapott. Ezt írta Chris Weidman is, aki egyszer beszólt neki az interneten, azt állítva, hogy "kissé túlértékelt".

Most itt van a következő felvonás, ahol Chris azt is írta, hogy Adesanyának esélye sem lenne ellene:


"Nem sok esélye lenne ellenem. Bunyózott már top 5-ös emberrel? Egy jitsussal, vagy egy top birkózóval? Sokan nem értenek egyet velem, de ez csak az én véleményem. Israel egy kicsit túlértékelt. Könnyebben kellett volna győznie Anderson ellen."

Weidman első "sajátos véleményére" Izzy egyébként így reagált:

"Nem is figyeltem különösebben Weidmanra, miután azt mondta, túlértékelt vagyok. Miért? Mert kicsit jobban elverte Silvát, mint én. Túlértékelt vagyok? Érdekes. Ugyanezt én is el tudnám mondani róla, keményebben. Majd mikor a legközelebbi meccsemen a derekamon lesz az öv, akkor sorban jöhetnek és mondhatják azt, hogy túlértékelt vagyok.”


Ezen a ponton logikus lenne egy Weidman-Adesanya találkozó, hiszen sokan nem adnának egyelőre címmeccset Izzynek, egy Chris elleni győzelemmel viszont egy nagy lépéssel közelebb kerülne a trónhoz.Szólj hozzá