Anderson Silva elsírta magát a mérlegelésen, mindenkit meghatott
MMA

Anderson Silva elsírta magát a mérlegelésen, mindenkit meghatott


A négy nagy név miatt megnéztem élőben a UFC 234 mérlegelését, amit élőben közvetítettünk a UFC által a Facebookon.

Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy ki fog rázni a hideg, azt pedig végképp nem, hogy könnybe lábad a szemem egy mérlegelés miatt.

De megtörtént.

Anderson Silva ráállt a mérlegre (pólóban), aztán szokása szerint meghajolt.

Eddig minden rendben.

Jött az ellenfele, Israel "Stylebender" Adesanya is, lepózolt, aztán farkasszemet néztek. Silva karba tett kézzel, Adesanya pedig olyan The Last Airbender-esen. Vagy olyan Neo-san a Mátrixból.Aztán Jon Anik odahívta magához először Andersont, hogy mondjon pár szót a rajongóinak.

A 43 éves MMA legenda hosszú másodpercekig csöndben volt. Egy szót sem tudott kimondani. Könnybe lábadtak a szemei, megint megpróbált mondani valamit, de megint nem sikerült. Aztán elsírta magát. Majd a következőket mondta:

"Egész életemet ennek a sportnak szenteltem. Megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy kapok még egy lehetőséget arra, hogy egy jó műsort hozzak össze nektek" – intézte szavait a közönséghez, akik hatalmas tapssal ünnepelték őt.

Ezek után Anik odasétált Adesanyához is, akit teljesen a hatalmába kerítettek a szívbe markoló pillanatok. Neki általában nagyon pörög a nyelve, de ezúttal ő is alig tudott beszélni, hajszál választotta el őt is a sírástól. Fátyolos szemekkel, elcsukló hangon mondta, mennyire tiszteli Silvát, egyenesen a rajongója, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogja megsorozni őt könyökösökkel, térdesekkel, meg az ökleivel.

"Majd szépen fogom őt búcsúztatni" – tette hozzá.

Itt tudjátok visszanézni az egészet, a biztonság kedvéért készüljetek zsebkendőkkel is:

UFC 234 Weigh Ins

Don't miss the weigh-ins!🏆🇦🇺 Whittaker vs 🇲🇽🇺🇸Gastelum 🇳🇬🇳🇿 Adesanya vs 🕷🇧🇷 SilvaLIVE at the top of the hour. #UFC234

Közzétette: UFC – 2019. február 8., péntek


Itt van a rendkívüli mérlegelés nagy látószögből, további jó meghatódást kívánok:Szólj hozzá