Anderson Silva újra Roy Jones Jr. ellen harcolna

Anderson Silva újra Roy Jones Jr. ellen harcolna


A USADA által nemrégiben újra elmeszelt legenda is ökölvívásban látja a jövőjét.

A réges-rég, Conor McGregor – Floyd Mayweather meccs előtt lehetett már tudni Silva szándékait egy esetleges ökölvívásban való kirándulásra. Ellenfele pedig Roy Jones Jr. lehetett volna.

Vagy újra ő lehet?

Roy Jones Jr. a Gary Vee Show vendége volt és szinte hihetetlen dolgokat mondott:
”Még mindig szeretnék Anderson Silvával megmérkőzni. Mi ezt az ötletet a McGregor – Mayweather meccs előtt már rég felvetettük. Egész pontosan 9 éve ennek. Viszont a UFC sose engedte ezt neki, pedig akkor voltunk karrierjeink csúcsán.”

Silva, aki jelenleg a USADA döntésére várva keresi karrierje irányát, rendelkezik profi ökölvívó mérleggel, 1998-ban és 2005-ben volt egy egy meccse. Elsőn kikapott, a másodikon kiütötte ellenfelét.

Silva persze reagált a kihívásra, közösségi média felületein:


”Rendben Roy Jr. Te is tudod, hogy éveken át akartam ezt, hatalmas megtiszteltetés lenne egy ringben szerepelni veled. Nagy tisztelője vagyok annak amit és ahogyan az ökölvívásért tettél. Mindenki tudja, hogy ez volt életem álma. Csináljuk meg. Mindketten akarjuk. Csináljuk meg, Mr. Roy.” - Es normal.

A hétvégén második alkalommal is mikrofonvégre kapták Jonest, akit Silva doppingügyeiről is kérdeztek most már:
”Mi kezdtük ezt az ökölvívómeccs dolgot. Szóval mi is fejezzük be. Amennyiben a UFC (el)engedi. És nem érdekel a dopping sem. Azt szed amit akar. Nem is hiszem, hogy bármit szedne ellenem mert annyira tisztel(na ja- a szerk.), de ha mégis, az se érdekelne.”

Dana White mostanában tett kijelentése, miszerint a UFC az ökölvívásban is megjelenhet, talán ad reményt e meccs megvalósulására, de ne rágjátok le a körmeiteket.


Szólj hozzá