YouTube-on követheted nyomon Növényi Norbi felkészülését a következő bunyójára

YouTube-on követheted nyomon Növényi Norbi felkészülését a következő bunyójára


Mint azzal remélhetőleg mindenki tisztában van, Növényi Norbi (5-0) következő mérkőzése februárban lesz a Bellatorban.

A magyar reménység egy térdműtét miatti nagyobb kihagyás után tér vissza a ketrecbe, legutóbb 2020-ban láthattuk őt akcióban, akkor szubolta Laid Zerhounit.

"Magic" a YouTubeon dokumentálta a gyógyulását egy nyolcrészes "Road to Recovery" videósorozatban, most pedig új néznivalóval kényeztet minket. Elindult a Bellator Dublin Fight Camp vlogja, amelyben azt követhetjük nyomon, hogyan zajlik az edzőtábora. Norbi elárulta nekünk, hogy ezek a videók még a Road to Recovery-nél is jobban sikerültek.

Az első epizód már fel is került a netre, fogyasszátok egészséggel:Norbi ellenfele Andy Manzolo lesz, aki elég nagy falatnak tűnik, hiszen a26-9 a mérlege egy 5-0-ás mérleggel szemben. Mondhatnánk, hogy ez nem túl fair, de Norbit ismerve egyáltalán nem féltjük őt, remélhetőleg a ringrozsda sem tudja megállítani banna, hogy megtartsa veretlenségét.

A mérkőzésre február 25-én kerül sor, írjuk be a naptárba.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá