Wilder szerint Fury nem állt fel időben, a fél internet ezen háborog

Wilder szerint Fury nem állt fel időben, a fél internet ezen háborog


Felkerült a netre és nagyot is ment az a videó, amit Deontay Wilder is megosztott a közösségi médiában. A szóban forgó felvétel a Fury-Wilder instant klasszikus meccs 12. menetében történt leütést mutatja, és van rajta egy stopper is, ami elindul, miután Fury teste a padlóra zuhan:


A bajnok még azt is hozzáfűzte, hogy "sokan utálják őt, amiért nyert", és hogy nem tudják elfogadni az igazságot, meg hogy sokan nem szeretnék, ha az USA sikerrel járna.


Wilder tehát úgy érzi, ő nyerte meg a találkozót, és ebben benne van az is, hogy Tyson nem tudott feltápászkodni 10 másodperc alatt, teszem hozzá, hogy egy interjúban azt mondta, végül is örül, hogy Fury fel tudott állni, mert ha kiütötte volna, akkor sokan mondták volna azt, hogy egy olyan Cigánykirályt győzött le, akinek az elmúlt 3 éve kész katasztrófa volt. És persze a visszavágó lóvéja is jól jön majd.


De visszatérve a vitás 10 másodperces hercehurcára, szerencsére John McCarthy, a híres volt MMA bíró jött, és tisztázta a helyzetet:
"Meg kell érteni a leütés mechanikáját. A visszaszámlálás akkor kezdődik el, amikor a mérkőzésvezető leütöttnek minősíti a bunyóst. A bíró az állva maradt felet a másik sarokba küldi, közben valaki más megkezdi a számolást. A bíró visszamegy ahhoz, akit leütöttek, és folytatja a számlálást, nagyjából 3-4 másodperc telik el ilyenkor. A bíró utána tovább számol 10-ig, ha a harcos még mindig a földön van. Ez "rászámolás 10-szer", nem 10 másodperces időintervallum. A mérkőzésvezető tökéletesen végezte a dolgát."


Szólj hozzá