Vlagyimir Putyin személyesen fogadta Khabib Nurmagomedovot és annak édesapját!
MMA

Vlagyimir Putyin személyesen fogadta Khabib Nurmagomedovot és annak édesapját!


Vlagyimir Putyin tegnap Uljanovszk városába utazott, hogy személyesen gratuláljon Khabib Nurmagomedovnak a Conor McGregor felett aratott sikerért.A találkozón részt vett Khabib édesapja Abdulmanap is, akit arra kért az orosz elnök, előzetes szándékaival ellentétben ne büntesse meg fiát túlságosan.

”Meggyőző és értékes győzelem volt. Édesapád arra kérem, ne büntessen meg túlságosan, mert a fő célt arra méltóan és érdemesen elérted.” - Mondta Putyin.

A teázással és egyéb apróságokkal színesített rövid találkozón Khabib egy kicsit meg volt szeppenve, de szemmel láthatóan azért, mert megtisztelve érezte magát.

View this post on Instagram

Чего не хватает ?)

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) onKhabib még közvetlen a meccs után kapott egy rövid hívást, melyben az eseményt otthonról élőben követő Putyin elmondta, büszke rá.

Nurmagomedov sikerét követően szinte azonnal hazautazott Dagesztánba, ahol több ezer ember hősként fogadta.Mahacskala tehát Khabib lázban ég és még fog is egy ideig.

Bár eredetileg voltak olyan elképzelések, miszerint a meccset közte és McGregor között Oroszországban rendeznék, bármennyire is giga sikert és bevételt hozna egy esetleges visszavágó itt, a meccs utáni balhé valószínűleg örökre lakatot tett erre a lehetőségre.

...vagy mégsem?

Címétől ugyan megfosztani nem fogják, pénzbüntetés valamint Nevada Állam általi eltiltás várhat a dagesztánira, melyet a UFC honorálni is fog, nem fogják valami külföldi gálán kikerülni a büntetést.

Érdekesség még, hogy a Foci VB alatt Conor McGregor már találkozott Putyinnal, annak személyes meghívására.


Szólj hozzá