Végtelenül izgalmasra sikeredett a UFC 234 vész-főmeccse Anderson Silva és Israel Adesanya között!
MMA

Végtelenül izgalmasra sikeredett a UFC 234 vész-főmeccse Anderson Silva és Israel Adesanya között!


Három menetnyi pazar állóharcot hozott a UFC 234 főmeccse.

Mint tudjuk, Robert Whittakeren életmentő beavatkozást kellett végrehajtani a gála kezdete előtt néhány órával, így Israel Adesanya és Anderson Silva lettek feltéve főmérkőzésnek.

A három menetesre belőtt találkozót nem tették fel ötször öt percre, így negyed órás tűzijátékra számíthatott az Ausztrál publikum.Adesanya feintekkel (ijesztés) kezdte a meccset, rendesen spamelte a mozdulatok a Pók felé, aki türelemmel várt, hogy lehetősége legyen előrenyomulni.

Ezt addig próbálta míg egy fejrúgásba bele nem nézett egyszer, mely kissé meg is szédítette:Anderson ettől kicsit visszább vett a gázból, Izzy pedig egy pörgőt tolt a brazil legenda lábára, ezzel és a többi szignifikáns dologgal együtt elorrozva az első menetet.

Mátrix!Silva érdekes taktikával kezdte a másodikat, gyakorlatilag leengedett kézzel ment Izzybe aki ha talán nem tiszteli ennyire kárt is okozhatott volna benne.

Viszont Silva ment előre továbbra is, olyannyira hogy ha szűken is, de vitte a menetet.

Gyakorlatilag a senki által nem várt harmadik menet lehetett a döntő, Izzy megint a lábat akarta kivágni Silva alól, aki le is seggelt a hatalmas rúgást követően.

Viszont a brazil elővette az egyetlen Jokerét az estére, mely egy repülő térdes volt, Izzy kis szerencsével ki tudott térni előle.

Aztán jött egy kis túltolt showmankedés, Silva a sarokba akarta csalni Adesanyát, aki nem engedett a csábításnak.Volt még egy kis petárdázás, de Adesanya egyértelműen többet tett a sikerért az utolsó menetben.Itt a vége:

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 10, 2019

Egyik pontozó Andersonnak adta a középső menetet, a másik kettő pedig még azt sem, így egyhangú pontozással a 185 font új csillaga keze került a magasba:Nagyon tisztelték egymást, talán kissé túlságosan is, hogy valaki meghúzza a ravaszt a negyed órás filmbe illő parázs varázslat közben.

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 10, 2019

Mit gondoltok?


Szólj hozzá