Végleg szemétben a Cowboy – McGregor meccs, Cerrone nem mást, mint Al Iaquintát kapta májusra!
MMA

Végleg szemétben a Cowboy – McGregor meccs, Cerrone nem mást, mint Al Iaquintát kapta májusra!


Ugyan heteken-hónapokon át ment a mézesmadzag, egy esetleges grudge-match kapcsán Donald Cerrone és Conor McGregor között, úgy néz ki a whiskey – sör háború végleg lement a klozettén.

A súlycsoportot pedig mozdítani kell.

Ezért találkozik az átmeneti címért Max Holloway és Dustin Poirer egy szűk hónap múlva, a bajnok Nurmagomedov, már-már Diaz szintű díváskodása miatt.

Tony Fergusont a mentális problémái miatt kezelik most már végre, és az első 10 gyakorlatilag ki is fogyott ezzel, Kevin Lee inaktív csupán.

Al Iaquinta és Donald Cerrone randevúja még nem hivatalos, de a duó verbálisan már megállapodott, a UFC Ottawai visszatérésének megünneplésére.

A UFC on ESPN+ 8 főmeccse lesz a kettős, május negyedikén (nálunk ugye ötödikén) mely végre adott egy kis színt, az egyébként az átlag nézőnek finoman szólva is silány kártyának.

Al Iaquinta a UFC-vel és térdével való problémai miatt elég csapodár éveket tudhat maga mögött, de karriere legszebb győzelmét tudta felmutatni decemberben, Kevin Lee-vel szemben.

Előtte 24 órás short-notice ugrott be Khabib Nurmagomedov ellen a UFC 223 főmeccsébe, öt menetet le is gyűrt a dagesztáni ellen, de ez kevés volt a helytálláshoz.

Donald Cerrone lenyomott pár évet váltósúlyban, mely elég szépen is indult neki, de az eleinte fenomenális sikereket és meccseket hozó Cowboyt, Jorge Masvidal, Robbie Lawler(pontozással egy véleményes meccsen) és Darren Till is verte, egy év alatt mindössze Yancy Medeirossal tudott elbánni.

Leon Edwards-szal szemben már tudható volt, ez a 170 fontos hattyúdala, de az időközben a Jackson-Wink csapattal elmérgesedő viszonya miatt, egy indulatmeccsen majdnem kiszaggatta Mike Perry karját.

Alexander Hernandez nagy arccal és trash-talkkal várta könnyűsúlyú visszatérésére Donaldot, aki másfél menet alatt, szinte már a WEC időkre emlékeztető módon dominálta, és szinte trademarkjának számító fejrúgás+ütések kombinációval ültette vissza a padba Hernandezt.

Nagyon szórakoztató meccs lehet ez, a felvezetést pedig külön várom, mert mindketten szórakoztató és nem erőltetett, vagy egy akcentus miatt vicces trash-talk tulajdonosok.

Ki nyer?


Szólj hozzá