Várható volt, de ennyire azért nem. Ryan Bader fél perc alatt kiütötte Fedort, a Bellator első két divíziós bajnoka.
MMA

Várható volt, de ennyire azért nem. Ryan Bader fél perc alatt kiütötte Fedort, a Bellator első két divíziós bajnoka.


Megvolt a Bellator 214, mely garantálhatóan vegyes érzelmeket hagyott mindenkiben.

Egyrészt a főkártya minősége, másrészt a legnagyobb látványosságok bukása, egy félig buga meccs és egy elcsalt pontozás miatt.

Adel Altamimi azért volt főkártyán, mert a Hollywoodi (egyetlen normális)sztár Chris Pratt a pajtija, és a színész még a sarokban itt volt, a 76 másodpercesre sikeredő meccsen.Altamimi nyert:Ezt követte Juan Archuleta és a James Gallagher verő-erő Ricky Bandejas meccse. A 15 perc végén a világ 99 százaléka biztos volt Ricky újabb sikerében, de a Bellator most épp Archuletából akar sztárt csinálni, így a finoman szólva is arcátlan pontozással a Archuleta nyert.Itt tessék nézni a kommenteket, e tweet alatt, ha kétséges volna:
Borics Ádámmal ekkor kezdtünk el beszélgetni, A WWE pankrátor Jack Swagger egy gumiszervízben dolgozó (nem viccelek) amatőr ellen mutatkozott be, legyen annyi elég, hogy JW Kiser ellen egy komolyabb felkészülést követően még én is oda mernék állni.És akkor a döbbenet.

A Bellator tavaly ilyenkor rendkívül nívós pehelysúlyú rostával dicsekedhetett, töménytelen fiatallal, mint Borics Ádám, AJ McKee, James Gallagher, Ty-Wan Claxton, Aaron Pico, Emmaunel Sanchez stb. stb. stb.

Idénre ez kicsit megritkulni látszik, Gallagher bepisilt és elszaladt harmatba, ahol ki is lett ütve, de például olyan rutinos nevek, mint Daniel Straus (motorbalesetben megsérült és inaktív) Daniel Weichel (valószínű végleg felment könnyűsúlyba) is hiányoznak. Sanchezt pedig megetették a Pitbullkutyával...

Szóval hiába van még Ty-Wan Claxton, ő még nagyon a karriere elején van, hárman maradtak ma este előtt:

McKee, Borics és Pico és talán-talán Gaston Bolanost lehetne még ide sorolni, de ő is még kérdőjeles ember részemről.

A legjobban futtatott ember Pico, másfél év alatt dobtak neki 5 meccset, az elsőn 25 másodperc alatt kopogott, majd vigasztalásul kapott három kannát, akik közül az egyik (már nem tudom ki, de talán Kruchten) civilben TEJESEMBER.

A Bellator első budapesti gáláján healinder Leandro Higo volt az első komolyabbnak szánt ellenfele, fél menetet is kibírt a srác, így a Pico vonat újra nyolcezerrel robogott.

A négy győzelmet zsinórban beszerző Herny Corralest tették be ellene, aki ugyan három zsinórban elszenvedett vereség után volt, nézzük meg kik ellen. Straus, Sanchez és a Pitbullkutya. Szóval a krém krémje.

Pico leütötte Corralest, rá is ment a befejezésre, de Henry első olyan Pico-ellenként megy be a történelembe, aki vissza is ütött.

Megrázta magát, testre mért jobbosokkal elkezdte lebontani Aaront, majd átállt fejre, Pico pedig nagyon hirtelen lett nagyon merev.Főmeccs, Fedor Emelianenko – Ryan Bader. Nem akarom boncolgatni ezt. Fedor egyetlen ütés nélkül ki lett ütve, alig fél perc alatt.

Bader egy akkora overhand balost akasztott rá, hogy annak a vége pontosan az orosz legenda feje volt, így ostorcsapásként hatva az amúgy is... Elvileg pár napja-hete sparring közben (állítólag) kiütött Fedor elterült a vásznon.Ryan Bader két súlycsoport Bellator bajnoka úgy, hogy az egész nehézsúlyú torna alatt 3x ütötték meg.A UFC-ben pedig címmeccset se kapott.

A torna bejelentésekor Badert jósoltam győztesnek, remélhetőleg mivel 0 sérülést és károsodást szenvedett, lemegy gyorsan 205-be címet védeni, hogy legitimitása maradjon annak az övnek is.

A Minakov – Kongo győztesévél találkozhat.

Fedor szerződése lejárt, bízzunk benne, hogy többé nem kell ilyen körülmények között látni a legendát.

F.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá