Valószínűleg azért váltóban tér vissza Conor, hogy bebizonyítsa, nem kicsi Masvidal-nak
MMA

Valószínűleg azért váltóban tér vissza Conor, hogy bebizonyítsa, nem kicsi Masvidal-nak


A UFC-ben számos (2) övet megszerzett már Conor McGregor, de van egy harmadik, ami egészen különleges. Ez pedig nem súlycsoporthoz van kötve.

Bizonyára kitaláltátok már, hogy a BMF-övről van szó.

Jó, Dana White azt mondta, egyszeri alkalomra készült (Nate Diaz vs. Jorge Masvidal), de azért valljuk be, a következő ember, aki leveri Jorge-t, az elméletileg az új BMF lesz, még akkor is, ha az öv fizikai értelemben nem lesz az övé.

Szóba került már a Conor vs. Masvidal meccs korábban többször is, erre Dana azt mondta, hogy nem szeretné, ha összejönne, mert Conor kicsi lenne Masvidal-nak. Az instán kifejtette valaki, hogy McGregor azért választotta a váltósúlyt január 18-ra Donald Cerrone ellen, hogy bebizonyítsa, nem kicsi Masvidal-nak.

Lehet benne valami.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá