Ken Shamrock röhögött egy egészségeset a BMF címen
MMA

Ken Shamrock röhögött egy egészségeset a BMF címen


A UFC-ben Jorge Masvidal és Nate Diaz a hétvégi UFC BMF gálán megküzdött az egyedi és megismételhetetlen BMF övért, hogy kiderüljön, ki a leggonoszabb anyabaszó a vidéken.

Masvidal lett az – miután három meneten át mészárolta a fiatalabbik Diaz-t, és az orvos beszüntette a bunyót Nate félig leszakadt szemhéja miatt.

Ken Shamrock – aki már az első UFC gálán is ott volt, amikor még egy éjszaka alatt több meccset is le kellett nyomni, szabályok nélkül – szó szerint kinevette ezt az egész BMF dolgot:

“Ó, ember. Ha tudnák a mai versenyzők, hogy min mentünk keresztül a kezdetekben, rendes felkészülés és edzés nélkül... Voltak, akik az utcán hívtak ki embereket, hogy szerezhessenek valamilyen tapasztalatot. Másképp nem lehetett csinálni. Többek között én sem találtam senkit, akivel tudtam volna edzeni, amikor Japánban voltam.

Bementem karatés dojo-kba, edzőtermekbe, ahol lehetett állóharcban gyakorolni, de amint levittem őket a földre, azt kérdezték tőlem, mi a fenét csinálok. Ha pedig egy birkózót kértem fel gyakorlásra, vele meg ütni nem lehetett, így hát nyitnom kellett egy saját edzőtermet.

Szóval ez a BMF dolog elég szánalmas, jót röhögtem rajta. Ezek a srácok 4 unciás kesztyűkben bunyóznak, egyszer egy nap, egyzser 6 hónapban. Ez komoly?!" – mondta a bunyólegenda.Szólj hozzá