Valami komoly történt: Tyron Woodley nem balhézik senkivel egy ideig
MMA

Valami komoly történt: Tyron Woodley nem balhézik senkivel egy ideig


 

Tyron Woodley az utóbbi időben kicsit magas lovon ült, nagyon felemelt orral beszélt mindenről is mindenkiről. Viszont úgy néz ki valami pozitív történhetett a hétvégén, ugyanis ezeknek az időknek vége.
”Vettem egy nagy levegőt a hétvégén, nem aludtam mert mindig dolgozom. Most már kizárólag a vállammal foglalkozom. Azért, mert az kell ahhoz, hogy valaki megkapja ezeket a kezeket az arcába. Nem tudom ki következik, ki az ellenfelem, soha nem akartam nem védeni az övemet. Itt vagyok már egy ideje, eddig is kiütöttem mindenkit.”

Woodley minden bizonnyal Dana White és a UFC ügyvédei miatt húzta be a farkát, mert a kopasznak már rá kellett szólnia, fejezze be a hazudozást arról, kivel fog meccselni és mikor. Volt már itt szóban Conor McGregor, Georges St-Pierre és utoljára Nate Diaz is.

A nyilatkozat másik fele is nagyon tiszteletteljes és korrekt, olvassátok tovább:
”Sajnos olyan sok embernek rövid az esze. 11 meccsből kilencet fejeztem be az első menetben. Nagyon durva kiütésekkel. Azokról senki sem beszél. Viszont mikor Dana, Frankenstein( wut?- a szerk.) vagy Puncifingington (Colby Covington) van a számon, az generálja a számokat.”

Woodley szerint itt az ideje befejezni a trash-talkot és a harcra koncentrálni:
”Elásom a csatabárdot mindenkivel. Mert a nap végén még mindig azt kérdezik, hogy hé ember, miért nem harcolsz? December 19-én műtöttek. Ennek 8 hete. Nagyon szét volt menve a vállam és azt várják, azonnal menjek is vissza az oktagonba. Nem reális.

A bajnok elmondta még, hogy nyáron szeretne visszatérni, de ellenfelet most már nem említett.

Szerintetek mi történt?


Szólj hozzá