Új információk Volkan Özdemirről
MMA

Új információk Volkan Özdemirről


Szabadlábon védekezhet tovább. Az eset pedig nézőpont kérdése...

Ugyan aki szorosabban követi az eset haladását, már tudhatja, mi inkább vártunk még egy fél napot, mielőtt bővebben írunk a fejleményekről.

A rossz hír: Az ügye el fog húzódni...

A jó hír(ek): Minden jel szerint nagyon jó ügyvédje van, továbbá nyomós oka arra, hogy miért ütötte le Kevin Cohent. Ugyanis így hívják a tagot, aki feljelentette.

Augusztus 12-én a floridai Fort Lauderdale, ”Capone” bárjában történt egy kisebb verekedés. Nem ok nélkül, Volkan szerint. Ugyanis Kevin Cohen zaklatta, majd fogdosta Özdemir barátnőjét, No Time pedig picit zokon vette ezt. Joggal.

Cohen állítása szerint ő csak kiment a Capone bár elé, mert azt hallotta benn, hogy egyik barátját megverték odakinn. Majd mikor odaért, Volkan minden ok nélkül kiütötte.

Cohen bibis lett, állítása szerint 14 percig volt eszméletlen. (Itt tenném hozzá azt, hogy úgy szeretem az ilyet. Hajszálpontosan megmondja, hogy hány percig nem volt magánál, csak arra lennék kíváncsi, ki a franc mérte ezt neki stopperrel?) Össze kellett kapcsozni a fejét, agyrázkódása lett stb.

Cohen állítólagosan megvert barátja, Sergio Sandoval nem tett hozzá semmit az ügyhöz, sem levélben, sem telefonon nem volt elérhető a rendőrség által.

Volkan ügyvédje, Bruce Zimet azt mondta az ügyészségi meghallgatáson, hogy védence nem az aggresszor az ügyben, a tettei pedig igazolják ezt. Célozva arra, hogy Cohen minden bizonnyal próbálta megfogni Özdemir barátnőjének a melleit...

Ugyan No Time most már szabadlábon van, útlevelét nem adták vissza, valószínűleg szökéstől félve. Nyilván most szeretne hazamenni, Cormier elleni címmeccsére való felkészülése közepén.

A meghallgatásról videó van, és meg kell jegyeznem, hogy mennyire barom a bírónő. Fogalma sem volt arról, hogy milyen ügyben viszik elé Volkant, sem arról, hogy mikor történt ez.
”Hosszú éjszakája volt, ugye uram?” az első kérdése a félnehézsúlyúhoz. Zárójelbe téve azt, hogy az eset lassan 4 hónapja történt... ...and justice for all! 


Szólj hozzá