Új főmeccs az utolsó februári Fight Night-on
MMA

Új főmeccs az utolsó februári Fight Night-on


Korábban megírtuk, hogy a február 27-i Fight Night főmeccse a Dominick Reyes vs Jirí Procházka meccs lesz. Na, ezt most felejtsétek el, legalábbis egy időre. A mexikói megsérült, így egyelőre jegelni kell ezt a párosítást.

Bár a külföldi hírportálok még ismeretlen indokokra hivatkoznak, de Procházka a közösségi médiában jobbulást kíván a jövőbeli ellenfelének, így elég egyértelmű a dolog.De ne aggódjatok, már meg is van a terve a UFC-nek a probléma orvoslására. Előre hozták a Jairzinho Rozenstruik (11-1) vs Ciryl Gane (7-0) összecsapást a március 13-i kártyáról, így ez lesz az est nagy durranása.

A két nehézsúlyú összecsapása egy igazi csemegének ígérkezik azok számára, akik az állóharcot kedvelik. Mindkét harcosnak van kick-box múltja. Rozenstruik 84 meccséből megnyert 76-ot. Bár Gane csak 7 bunyón vett részt, de mind a hetet megnyerte.

A francia MMA-ban is hét fellépésen van túl és meg is nyerte mindegyiket. A UFC-n belül 4-0 a mérlege. Legutóbb a legendát, Junior Dos Santos-t ütötte ki. Gane egyébként a földön is veszélyes, a Don’Tale Mayes elleni submission győzelmével például kiérdemelte az este legjobb teljesítményéért járó bónuszt. Egyébként ez lesz az első Main Event meccse a szervezetnél.

„Bigi Boy” szintén Dos Santos-t ütötte ki augusztusban. Nagy szüksége volt erre a győzelemre, mivel előtte Francis Ngannou tarolta le, mindössze 20 (!) másodperc alatt. Ez idáig az egyetlen veresége. Performance of the Night bónusza neki is van, egy Allen Crowder elleni kiütéssel érdemelte ezt ki.

Tippelni nem könnyű a meccsre. Rozenstruik a harmadik helyen rangsorolt, Gane pedig a hetedik. Mindkét bunyós nagy ígéret a nehézsúlyú mezőnyben. Aki nyer az biztos, hogy egy nagy lépéssel közelebb kerül egy esetleges címmeccshez.

Az öt menet valószínűleg nem fog végig menni. Mindkét harcosnak csak egy-egy meccse ért véget pontozással.

Szerintem megfelelő pótlást kaptunk a kiesett meccs helyett.

Te várod már?

Szerző: Balogh Béla


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá