Dominick Reyes vs Jirí Procházka: február 27-én!
MMA

Dominick Reyes vs Jirí Procházka: február 27-én!


Sűrű hónap lesz a UFC kedvelőinek a február. Már három leszervezett kártya mellé itt a negyedik is. Így minden hétvégén élvezhetjük a világ vezető MMA promóciójának bunyóit.

Február 27-én, egy Fight Night keretein belül ugyanis összecsap a félnehézsúlyú ranglistán harmadik helyezett Dominick Reyes az ötödikkel, aki Jirí Procházka. Az eseményt az Apexben, Las Vegas-ban tartják, úgy, ahogy a többit is a jövő hónapban. Így egy időre újra búcsút intünk a Bunyószigetnek.

Mindkét harcosnak nagyon fontos mérkőzés lesz ez a karrierjük szempontjából. Reyes az utolsó két meccsét elveszítette. A mexikói egy újabb zakóval elég messzire kerülne egy esetleges újabb címmeccstől. A Jon Jones elleni csatáján ugyan vitatható volt a pontozás, de ahogy Jan Blachowicz elbánt vele, arra nem sok mentség volt.

Procházka még csak a második meccsére készül a szervezetnél. A debütálásán kiütötte Volkan Oezdemirt tavaly júliusban. A cseh bunyós 11 meccses nyerőszériában van, szóval egy esetleges győzelemmel könnyen a bajnoki kihívók között találhatja magát.

Annyi biztos, hogy parázs csatára számíthatunk. Jirí huszonhét eddigi profi győzelméből csak egy ment végig, míg Reyes tizenkét győzelméből kilenc ért véget idő előtt.

Várós a meccs! De ki nyeri?

Szerző: Balogh Béla


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá