Úgy néz ki, Joanna Jedrzejczyk egy súlycsoporttal feljebb nézne
MMA

Úgy néz ki, Joanna Jedrzejczyk egy súlycsoporttal feljebb nézne


Joanna Jedrzejczyk tavaly novemberben a trónját, múlt héten pedig a koronáját is elveszítette.

Azért így írom, mert a két meccs között annyi kifogás, ok és okozat, dráma, ujjmutogatás volt, hogy sokan annyira simára várták a lengyel sikerét a visszavágón, mint amilyené Rose volt anno.

Bár a rendkívül szoros meccset követően sokan sokféleképpen látták a végeredményt, de az első, második és ötödik menetet is Namajunas vitte.

Az, hogy az idióta bírók szerint a negyediket is, az más tészta.

Joanna második veresége után is azt mondta, mindenki meghajolhat neki a 115-ös divízióban mert a királynő még mindig ő.

Igen. Hát persze.

Viszont akkor még el volt zárkózva a légsúlyba való fellépéstől, de néhány óra alatt is változhat az ember véleménye, ugye.

”Egészséges döntés lenne felmennem. 15 éve ebben vagyok, az emésztésem teljesen kivan. Megvannak a határaim, még ha fiatalnak is érzem magam, az idő telik. Még úgy is, hogy ez az előző volt életem eddigi legjobb felkészülése.”

Joanna még a 217 előtt futott bele fogyasztási gondokba, bemért ugyan a limitbe, de úgy nézett ki mint a halál, továbbá vereségét is erre fogta.

A hétvégi meccsre 114 fonttal mérlegelt, ami egy jel volt mindenki felé, hogy vége a gondoknak. De úgy tűnik, nem.

”Lehet lesz egy meccsem 125-ben, hogy lássuk merre tart a hajó. De a szalmasúlyú öv még így is a prioritásom. Trilógiát akarok. Hogy addigra Rose lesz-e a bajnok mire az övig érek? Nem tudom.”

Bár ahogy manapság mennek a dolgok, valahogy bepréselik majd Nicco Montano ellen, egyből a címért...

Én kezdésképp megnézném hazánk büszkesége, Fábián Melinda ellen is akár.

A Rose trilógia legyen elfelejtve kérek mindenkit. Addig kell majd püfölnie azt a szegény Namajunast, amíg egyszer egy lucky punch beakad és majd mondhatja, ”látjátok, megmondtam!”


Szólj hozzá