Úgy néz ki egymásra akadt José Aldo és Alexander Volkanovski! Virágzik a pehelysúly!
MMA

Úgy néz ki egymásra akadt José Aldo és Alexander Volkanovski! Virágzik a pehelysúly!


José Aldo visszavonulásának terve ugyan fel van vázolva, de lehet a jó teljesítménye miatt pontosan miatta változik a dolog.

Jeremy Stephens és Renato Moicano kivégzése után 155-ben akarta folytatni José Aldo, de úgy fest, elmaradhat a várva várt váltás.

Ezt Junior menedzsere és edzője, Andre Pederneiras jelentette ki a minap:

”Szeretnénk, ha Alexander Volkanovski ellen harcolna legközelebb. Ő az, aki kiütötte (és visszavonultatta) Chad Mendest. A legjobb rangsorolt ellenfél kell, mert van egy vázlatunk arra, hogyan lehetne újra miénk a cím, az utolsó meccsén.”

Aldo múlt héten kijelentette, hármat harcol idén, mindhárom alkalommal hazai pályán és befejezte pályafutását. A háromból az első a Moicano elleni siker volt, a következő otthoni gála, az évi egy brazil PPV, a UFC 237 lesz, május 11-én.

Hallgassuk mi a terv:

”Két lehetőség van. Max Holloway felmegy könnyűsúlyba, de facto jogosulttá téve José-t egy címmérkőzésre, a megüresedett trónért. Ez lehetne a Volkanovski elleni meccs, ha ez megtörténik. Ha nem? Akkor... Edgar? Frankie Edgar, de neki nem hiszem ,hogy a UFC mérkőzést adna José ellen, hiszen már kétszer találkoztak, mindkétszer a mi sikerünkkel végződött a dolog.”

Conor McGregor elleni visszavágót pedig felejtsük el:

”Conor McGregor is egy lehetőség lenne, anno még emlegette is, hogy szeretne Brazíliában harcolni egyszer, de ezt nem látom valósnak. Szóval ezt mindent tekintve nem is akarjuk. Mit tudna jobban csinálni ,mint 13 másodperc alatt kiütné Josét? Bármit. Ha megint megtörténne, de 14 másodperc alatt, az még rosszabb lenne.”

Volkanovski reagált is a megkeresésre, akit érdekel itt megtekintheti a videót:A dolog mindkét részről élhető, nagyon úgy fest. Más út nem is igazán van...

Ortega nem érdemel címmeccset, Edgar túl inaktív, Holloway ellen pedig nem fogják berakni még egyszer Aldo-t, két KO vereség után, ha zsinórban kiütné oda vissza az első négyet se...

Szerintetek mi a megoldás?


Szólj hozzá