UFC 286: Usman vs. Edwards 3: emberi időpontban!!!
MMA

UFC 286: Usman vs. Edwards 3: emberi időpontban!!!


Most hétvégén rendezi a UFC a 286. számozott gáláját, amelyen Kamaru Usman csap össze Leon Edwards-al a váltósúlyú világbajnoki UFC övért. Ha pedig neadisten egyikük kiesik, Colby Covington ugrik be a helyére.

De ne higgye azt senki, hogy csak a főmeccs adja el ezta rendezvényt, ugyanis számos nagyon jó bunyó érkezik még.

Az előmeccsen a UFC egyik legszórakoztatóbb küzdőstílusával rendelkező bunyósa, Justin Gaethje (23-4) csap össze Rafael Fizievvel (12-1), akit sokan a UFC legjobb állóharcosának gondolnak. Ez egy akkora banger lesz, mint ide Lacháza, és megvan az esélye annak, hogy még a főmeccset is messze felülmúlja.

A harmadik legelőkelőbb párosítás a Gunnar Nelson vs. Bryan Barberena, ami szintén egy váltósúlyú csata lesz. Nelson Conor McGregor csapattársa az SGB Irelandnél, az utóbbi években nem sokszor láthattuk őt sajnos, de kíváncsian várjuk, mit tud kezdeni Bryannel, aki hozzá hasonlóan szintén nagyon jó meccseket szokott hozni.

Az egyetlen főkártyás női bunyón Jennifer Maia kapott helyet, aki a veretlen Casey O'Neillel bunyózhat majd, aki „felteheti magát a térképre", ha itt győzni tud.

Szintén a főkártyán bunyózik még Marvin Vettori, aki nemrég még a bajnoki címért mehetett. Neki Roman Dolidzet kell legyűrnie, aki sokkal jobb mérleggel bír (12-1), mint ő, de még nem voltak akkora ellenfelei, mint neki. Qrvajó meccs lesz ez is, nagy az esélye, hogy valaki feküdni fog.

Kiemelnénk még a szlovák Ludovit Kleint, aki Jai "STOP THE FIIIIGHT" Herberttel harcol majd könnyűsúlyban, illetve Makwan Amirkhanit, aki 2015-ben 8 másodperces szupergyors KO-val mutatkozott be, bár sajnos manapság csak bukdácsol, az utolsó 5 mérkőzéséből egyet tudott megnyerni.

A főkártyát a Sport TV és pár internetes stream közvetíti, méghozzá VÉGRE magyar embernek való időpontban, mivel a gálát nem az USA-ban, hanem a londoni O2 Arénában bonyolítják le. A Fight Pass-es ültetők március 18-án, szombaton, 18 órakor kezdődnek, a főkáryta pedig 22 órakor startol el, ami zene füleinknek.

első link

második link

UFC 286: Usman vs. Edwards 3 teljes fight card


Leon Edwards (c) vs. Kamaru Usman [a]
Justin Gaethje vs. Rafael Fiziev
Gunnar Nelson vs. Bryan Barberena
Jennifer Maia vs. Casey O'Neill
Marvin Vettori vs. Roman Dolidze

Preliminary card (ESPNews / ESPN+)

Jack Shore vs. Makwan Amirkhani
Chris Duncan vs. Omar Morales
Sam Patterson vs. Yanal Ashmoz
Muhammad Mokaev vs. Jafel Filho

Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)

Lerone Murphy vs. Gabriel Santos
Christian Leroy Duncan vs. Duško Todorović
Malcolm Gordon vs. Jake Hadley
Joanne Wood vs. Luana Carolina
Jai Herbert vs. Ľudovít Klein
Juliana Miller vs. Veronica Macedo

UFC 286 mérlegelésUFC 286 közönségnyilvános mérlegelés


Erre még nem került sor, 2 órán belül kezdődik:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá