Colby Covington is bemért a UFC 286-ra
MMA

Colby Covington is bemért a UFC 286-ra


Colby lesz a beugró, amennyiben vagy Usman, vagy Edwards kiesne a főmeccsről.

A UFC 286 főmeccsén bunyózik Leon Edwards, aki a váltósúlyú címét próbálja majd megvédeni Kamaru Usmantól, akitől tavaly vette el az övet egy zseniális fejrúgással. Szerencsére mindkét fighter sikeresen bemért a mérkőzésre, így elhárult az egyik legnagyobb akadály a meccs elől.

A mérlegelésen volt egy meglepetésember is, aki nem más, mint Colby Covington. "Chaos" azért mért be, hogy beugorhasson Usman vagy Edwards helyére, amennyiben valamelyikük esetleg nem tudná vállalni a meccset mondjuk betegség, sérülés vagy akármi miatt. Az amerikai meztelenül ugyan, de bemért a bajnoki címmeccsre:Reméljük, azért sértetlen marad a főmeccs, mert elég rendesen fel vagyunk már hypeolva rá.

Covington egyébként kétszer is kikapott már Usmantól két nagyon jó mérkőzésen, legutóbb pedig Jorge Masvidalt mattolta a felsőbbrendű bunyójával.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá