UFC 246 Embedded: hát elkezdődött...
MMA

UFC 246 Embedded: hát elkezdődött...


A Conor McGregor vs. Donald Cerrone felszopóvlog első epizódjában ki mással kezdenénk, mint az ír sztárral, aki egyből egy Who The Fook Is That Guy-jal találkozik, ahogy kiszáll az autóból.

Szinte érződik a videóból Conor kisugárzása amikor belép az ajtón. Érezni, mekkora sztár lett, aztán a következő snitten, amikor mutatják ahogy felfelé robog a lépcsőn, valahogy mégis közelinek érezni őt. Nem tudom, direkt csinálták-e a kamerások úgy, hogy ezt a kontrasztot lehessen érezni, de ha igen, akkor nagyon jó munkát végeztek.

Bekerülünk a UFC Performance Institute edzőtermébe is, és itt kiderül, hogy nem Conor saját DJ-je nyomatta a zenét, hanem az edzőkomplexum saját lemezlovasa, persze ettől még ultra menő marad a dolog ugyanúgy.Conor 10 menetet nyomott le egyben az edzésen (5 menetes a leghosszabb MMA mérkőzés) és elmondja, hogy alig várja már, hogy bunyózhasson ezen a fan-friendly meccsen.

Ezután egyből egy másik edzőterembe csöppenünk, ahol a leszbikus UFC pár, Raquel Pennington és Tecia Torres gyúrja a vasakat. Torres csak márciusban mérkőzik, Raquel viszont Conorék előtt rombol majd neki Holly Holm-nak a UFC 246 előmeccsén. Mindkét bunyós (vagyis Pennington és McGregor) azt ígéri, életük legjobb, legspeciálisabb teljesítményét mutatják madj a rajongóknak.

Az extravagáns Donald Cowboy sem marad ki az epizód első részéből: lazán kigurul egy kamionból a motorjával. Vagy chopperével, vagy mi a fene. Sajnálattal konstatáljuk, hogy a csúnya, gonosz szavakat mág 2020-ban is kisípolják, ráadásul elég szarul, nem érteni miatta, hogy hideg-e a medence vize, vagy meleg. De hát ez van, nem én csináltam a videót.

Aztán jön egy WTF pillanat is, ugyanis feltűnik Yair Rodriguez, aki a legjobb tudomásom szerint nem szerepel a gálán. Utánanéztem, és jól tudom, nem a memóriám hagyott cserben. Pillanatokkal később megértjük, mit keres a videóban a mexikói: Cowboy edzőpartnere.

"Ajjaj" – mondhatják erre Conor rajongói, Yair ugyanis kivételes tehetség.

Amit viszont nem lehet megérteni: valamiért egész sok (értsd: 2-3 hosszú másodperc, csak arra fókuszálva) szerepet kap a videóban egy női lábbeli.

Claudia Gadelha az utolsó szereplő, elmondja, hogy ő is megújult, és alig várja, hogy visszatérjen az élmeznybe.


Szólj hozzá