UFC 246 Embedded: hát elkezdődött...
MMA

UFC 246 Embedded: hát elkezdődött...


A Conor McGregor vs. Donald Cerrone felszopóvlog első epizódjában ki mással kezdenénk, mint az ír sztárral, aki egyből egy Who The Fook Is That Guy-jal találkozik, ahogy kiszáll az autóból.

Szinte érződik a videóból Conor kisugárzása amikor belép az ajtón. Érezni, mekkora sztár lett, aztán a következő snitten, amikor mutatják ahogy felfelé robog a lépcsőn, valahogy mégis közelinek érezni őt. Nem tudom, direkt csinálták-e a kamerások úgy, hogy ezt a kontrasztot lehessen érezni, de ha igen, akkor nagyon jó munkát végeztek.

Bekerülünk a UFC Performance Institute edzőtermébe is, és itt kiderül, hogy nem Conor saját DJ-je nyomatta a zenét, hanem az edzőkomplexum saját lemezlovasa, persze ettől még ultra menő marad a dolog ugyanúgy.Conor 10 menetet nyomott le egyben az edzésen (5 menetes a leghosszabb MMA mérkőzés) és elmondja, hogy alig várja már, hogy bunyózhasson ezen a fan-friendly meccsen.

Ezután egyből egy másik edzőterembe csöppenünk, ahol a leszbikus UFC pár, Raquel Pennington és Tecia Torres gyúrja a vasakat. Torres csak márciusban mérkőzik, Raquel viszont Conorék előtt rombol majd neki Holly Holm-nak a UFC 246 előmeccsén. Mindkét bunyós (vagyis Pennington és McGregor) azt ígéri, életük legjobb, legspeciálisabb teljesítményét mutatják madj a rajongóknak.

Az extravagáns Donald Cowboy sem marad ki az epizód első részéből: lazán kigurul egy kamionból a motorjával. Vagy chopperével, vagy mi a fene. Sajnálattal konstatáljuk, hogy a csúnya, gonosz szavakat mág 2020-ban is kisípolják, ráadásul elég szarul, nem érteni miatta, hogy hideg-e a medence vize, vagy meleg. De hát ez van, nem én csináltam a videót.

Aztán jön egy WTF pillanat is, ugyanis feltűnik Yair Rodriguez, aki a legjobb tudomásom szerint nem szerepel a gálán. Utánanéztem, és jól tudom, nem a memóriám hagyott cserben. Pillanatokkal később megértjük, mit keres a videóban a mexikói: Cowboy edzőpartnere.

"Ajjaj" – mondhatják erre Conor rajongói, Yair ugyanis kivételes tehetség.

Amit viszont nem lehet megérteni: valamiért egész sok (értsd: 2-3 hosszú másodperc, csak arra fókuszálva) szerepet kap a videóban egy női lábbeli.

Claudia Gadelha az utolsó szereplő, elmondja, hogy ő is megújult, és alig várja, hogy visszatérjen az élmeznybe.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá