Élni tudni kell: saját DJ nyomta a zenét Conor McGregor edzésén (videó)

Élni tudni kell: saját DJ nyomta a zenét Conor McGregor edzésén (videó)


Az ír szupersztár, Conor McGregor lázasan készül a közelgő Donald "Cowboy" Cerrone elleni meccsére, átvitt értelemben.

Úgy hiányzik neki egy győzelem, mint egy falat kenyér, én még azt is megkockáztatnám, hogy élete legfontosabb mérkőzése előtt áll. Renoméja szó szerint romokban áll:

-profi MMA mérkőzést legutóbb 2016 novemberében, azaz bő három éve nyert utoljára
-a ringen kívüli, nem épp példamutató magaviseletével (bár voltak szívmelengető húzásai is, rengeteget szokott például jótékonykodni) sok rajongót maga ellen fordított, már csak a legelszántabbak tartanak ki mellette
-a trash talkot – aminek oly nagy szerepe volt abban, hogy ekkora sztár lett belőle – nagyon erősen túltolta legutóbb Khabib ellen, akitől vereséget szenvedett minden téren, még állóharcban is

Ha tehát most kikap Cowboy-tól, akkor... Akkor nem is tudom, mi lesz vele.

Legutóbb egy hiánypótló interjú során azt nyilatkozta, újra a régi önmaga, újra éhes a győzelemre, és remek formában van. Hogy ezt látszik-e a legújabb videóján, amelyben egy ír DJ zenéje segítségével motiválta magát az edzésen, mindenki döntse el maga:Slusszpoén: a DJ-t Conor Bissett-nek hívják.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá