Tyson Fury elfogadta a bunyót Mike Tyson ellen

Tyson Fury elfogadta a bunyót Mike Tyson ellen


Evander Holyfield, Tito Ortiz, Shannon Briggs, Ken Shamrock után Tyson Fury, a lineáris nehézsúlyú bokszvilágbajnok is csatlakozott azokhoz a bunyósoknak a sorához, akik szeretnének Iron Mike-al bunyózni.

Sőt mi több, Mike névrokona azt állítja, meg is keresték őt azzal, hogy legyen ő a visszatérő bokszlegenda ellenfele:
"Kaptam egy telefonhívást azzal, a felkéréssel, hogy harcoljak Mike Tyson-nal. Először kétkedve kérdeztem magamban, hogy 'Micsoda??'. Azt kérdezték a telefonban, hogy szeretnék-e lenyomni egy bemutató meccset Mike Tyson-nal. Azt válaszoltam, hogy 'Még szép!'. De hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy azóta bármi is lett volna ebből." – mondta Fury a BT Sport-nak.

"Tudom, hogy mind Holyfield, mind Tyson öreg már, de ki vagyok én, hogy tönkretegyem mások álmait, célkitűzéseit, vagy hogy megmondjam, ki mire képes, amikor annyi hihetetlen sztoriról hallani mostanában? Ha vissza szeretnének térni, egészségesek és az orvosok is rábólintanak, tegyék!"

Az összes lehetőség közül még mindig a Holyfield-Tyson 3 a legvalószínűbb forgatókönyv Mike visszatérésére. Korban egymáshoz illenek, és közös múltjuk is van, amit mindenki ismer. Mindkét találkozójukat "The Real Deal" nyerte, az a bizonyos fülleharapásos eset pedig már a múlté, a felek azóta kibékültek egymással.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá