Ken Shamrock kihívta Mike Tyson-t :DDDDDDDDDDDDDDDD
MMA

Ken Shamrock kihívta Mike Tyson-t :DDDDDDDDDDDDDDDD


Oké, egy kis bűntudatom azért van, amiért kinevettem egy UFC legendát, de elég komikus, hogy kihívta minden idők egyik legjobb bokszolóját.

A kihívásra egy Fight Network-ös interjú közben került sor, Shamrockot megkérdezték, hogy motiválja-e őt az, hogy Mike Tyson visszatér, és ő egyértelmű igennel válaszolt, majd kihívta a bokszlegendát. Ugyan beismerte, hogy így 56 évesen már nincs esélye 27 éves ifjú titánok ellen, mégis kihívta Iron Mike-ot:
"Okosnak kell lennem, ha a visszatérés mellett döntök. A 27 évesek ellen már nem lenne esélyem, hülyeség lenne kiállni ellenük. De egy olyasvalaki ellen, mint Mike Tyson, kiállnék, mert tökéletes ellenfél lenne nekem. Imádom a bunyót, a DNS-emben van. A legjobbak ellen szeretek küzdeni, szóval ez a meccs jó lenne nekem."

Mike Tyson 3 évvel fiatalabb, korban tehát valóban illik hozzá az öreg Ken, de hát a ringben semmi esélye se lenne – talán MMA-ban igen.

Iron Mike 2005 óta nem bunyózott, és azt mondta, nem a profik közé tér vissza, csak bemutató meccseket vállalna. Bár őt ismerve nem tudjuk elképzelni, hogy ezek a bemutató meccsek olyan nagyon light-osak legyenek. Shamrock 2016-ben mérkőzött utoljára, legutóbbi 16 meccséből mindössze 4-et tudott megnyerni.

Bár az öreg Tyson mérlege sem túl fényes, ő a legutóbbi 12 meccséből 5-öt nyert meg (plusz van két NC is köztük), de kettejük boksztudását egy lapon sem lehet emlegetni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá