Történelem: éles a Bellator ranglistája, Borics Ádám a harmadik helyen!
MMA

Történelem: éles a Bellator ranglistája, Borics Ádám a harmadik helyen!


Ígéretükhöz híven ma élesítette a Bellator a saját hivatalos ranglistáját. A UFC-nek már régóta van ilyen toplistája, itt derül ki a rajongók számára is, hogy ki jogosult igazán a bajnoki címre.

Szórakoztató nézegetni, ki hogy áll.

Sajnos a lista még elég bénácska - a UFC megszokott verziójához képest legalábbis - , pdf verzióban kapjuk, görgetni kell hozzá jó sokat, de legalább most már van, ajándék lónak pedig nem illik nézni a fogát.

Van P4P, pound for pound, azaz súlycsoporttól független toplista is, amit a pehelysúlyú Particio Pitbull vezet. Ryan Bader, a Bellator egykori dupla súlycsoportos bajnoka csak a negyedik, Gegard Mousasi a harmadik és a félnehézsúlyú bajnok, Vadim Nemkov a második. Nekünk, magyaroknak azonban nem ez, hanem Borics Ádám helyezése a legérdekesebb, így most már hivatalosan is ő a number one magyar MMA bunyós a világon. A nőknél Cris Cyborg vezeti a P4P toplistát.

Ádámnak április 9-én lesz a következő meccse.

Erre a linkre kattintva érheted el a Bellator hivatalos ranglistáját.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá