TJ meccs helyett vállműtét – Mighty Mouse kés alá feküdt tegnap
MMA

TJ meccs helyett vállműtét – Mighty Mouse kés alá feküdt tegnap


Úgy tűnik, hogy az egér visszabújt a rejtekébe.

Kicsit keserű szájízzel számolok be nektek erről a hírről.

Valljuk be, nehéz nem arra gondolni, hogy ezzel a mozdulattal Demetrious Johnson felmentette magát a TJ Dillashaw ellen tervezett superfight alól.

Tegnap a semmiből jött a hír, hogy a légsúly és sokak szerint minden idők legnagyobbja bal vállát volt kénytelen megoperáltatni.

Mighty Mouse állítása szerint néhány héttel Dillashaw és Gardbrandt harmatsúlyú háborúja után kezdett el fájdalmat érezni a vállában, mely ezt a beavatkozást eredményezte.

Az utóbbi időben főleg TJ részéről volt nagyobb a nyomás a meccs megvalósulása felé, de Mighty Mouse meg félig meddig el is szólta a dolgot egy streamje alatt.

A UFC mindenképp szerette volna ezt a meccset véglegesíteni az idei évre, de erre április előtt úgysem került volna sor, TJ fogyasztása miatt. Említett fogyasztást egyébként már egy hónapja csinálja a harmatsúlyú bajnok, a 125 fontos limithez izmot kell, hogy veszítsen.

Nem jó hír ez senki számára, de leginkább TJ lehet bajban. Ha jelenlegi fogyasztását abba kell hagynia és a harmatsúlyú övet kell védenie, az nagyon nem érintette jól...

Demetrious sérülésének komolyságáról és felépülésének idejéről nem áll rendelkezésre információ.Szólj hozzá